KONCERT – Ixias (USA), Shitbrains (USA), Endless Swarm (UK), Controlled Existence (CZ), EPMD (CH)

Na bratislavských garážach sa už tento pondelok (10.7.) predstavia našliapané grindové formácie a bude to vskutku medzinárodná akcia, keďže vystupujúce spolky prídu z Ameriky, UK, Švajcu, ale aj zo susedného Česka. Jedincom, ktorým nebude stačiť kultúrne vyžitie na čochvíľa štartujúcom Obscene Extreme, si môžu prísť zatrsať na túto bratislavskú „obscene extreme afterparty“. Ale samozrejme sú vítaní aj všetci ostatní milovníci chaotického a rýchleho grindcoru.

Tieto bandy vystúpia:
IXIAS (Baltimore, USA)
https://ixias.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/ixiasband/
Táto štvorica z Baltimoru určite patrí k najzaujímavejším grindcore kapelám, ktoré vznikli za posledné roky. Prvý krát v Európe a rovno aj na Garážach! Na konte 3 splity a Full lenght album. Chaotický grindcore na štýl Discordance Axis, túto kapelu si na ich európskej zastávke nesmieš nechať ujsť!

SHITBRAINS (Los Angeles, USA)
https://shitbrains.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Shitbrainiacs
Grindcore/fastcore dvojica z Los Angeles. Ďalšia vychytená kapela, ktorej členovia sú aktívni v xy ďalších projektoch a máme veľké šťastie, že sa toto turné pretína práve s Ixias a že sa podarilo spojiť tieto fantastické kapely do jedného večera.

ENDLESS SWARM (Edinburgh, UK)
https://endlessswarmpv.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/EndlessSwarm
Endless Swarm zo škótskeho Edinburgh drtia našlapaný grind/power violence už 10 rokov. Ďalšia kapela, ktorá ide zhodou okolností práve okolo a skvelo dopĺňa zostavu na pondelkový letný večer.

CONTROLLED EXISTENCE (Praha, CZ)
https://controlledexistence.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/controlledexistence
Štvorica internacionálnych “pražákov” hrala v Bratislave naposledy v roku 2012. V roku 2021 sa nemohli zúčastniť koncertu na Garážach, po viac ako 10 ročnej pauze sa konečne ukážu v novej, pozmenenej zostave s novým materiálom. CxEx vydali minulý rok split 7” so Shitbrains a práve s nimi idú aj toto európske turné. Tešíme sa na nich!

Exorbitant Prices Must Diminish (Genlausbielbern, CH)
https://exorbitantpricesmustdiminish.bandcamp.com
https://www.facebook.com/exorbitantpricesmustdiminish/

Pribudla nám ďalšia kapela a síce Exorbitant Prices Must Diminish zo Švajčiarska! Známe tváre z kapiel ako Nostromo, Mumakil, The Afternoon Gentlemen, Nasty Face alebo Murge.

INFO:
Kedy: 10.7.2023
Kde: Garáže pod prístavným mostom
Event: https://www.facebook.com/events/905267024155520/

Program:
19:00 EPMD
19:40 Controlled Existence
20:15 Endless Swarm
20:50 Shitbrains
21:30 Ixias

Avatar photo

Autor: Petra

Zdieľaj