FEBRUÁRový prehľad videoklipov 1/2

Prinášame Vám prehľad nových videoklipov za mesiac FEBRUÁR (1/2). Budeme sa snažiť aby sa táto rubrika stala pravidelnou a zatiaľ plánujeme prinášať tento klipový prehľad každé dva týždne.

DYING FETUS tento mesiac vypustili ďalšiu skladbu spolu s videoklipom. Skladba s názvom „Unbridled Fury“ vyšla ako oficiálny singel u Relapse Records a možno je prezvesťou nového albumu. Od poslednej dlhohrajúcej dosky baltimorskej legendy brutal death metalu prešlo už dlhých 6 rokov.

CATTLE DECAPITATION chystajú 4 roky od ostatného svelého albumu „Death Atlas“ vydať novú dosku, ktorá bude niesť názov „Terrasite“ a v týchto dňoch vypustili prvú skladbu „We eat our young“, ktorú si môžete pozrieť nižšie.

Kapele SIEGE OF POWER s legendárnym Chrisom Reifertom z AUTOPSY za mikrofónom vyšla len pár dní dozadu druhá dlhohrajúca doska s názvom „This is Tomorrow“ (17. február). Pozrite si už tretí videoklip v poradí (aspoň myslím), ktorý k tomuto albumu pripravili, a to ku skladbe „The Devil’s Grasp“.

Švédska heavy/speed metalová kapely ENFORCER, ktorá vydáva pod krídlami mega labelu Nuclear Blast predstavuje singel ‚Coming Alive‘ z chystanej dlhohrajúcej dosky „Nostalgia“ (vydanie 5. máj).

Švédski predstavitelia melodického death metalu IN FLAMES len nedávno vypustili do sveta albumovú novinku „Foregone“ (10. Február) prostredníctvom Nuclear Blast a okrem už zverejneného videoklipu teraz prichádzajú s lyric videom ku skladbe „End the Transmission“.

Fínska grind corová stálica ROTTEN SOUND pôsobí už desiaty rok vo vydavateľstve Season of Mist, kde stihli vydať dve EPčka a jednu dlhohrajúcu dosku. Tento rok im vyjde nový album ‚Apocalypse‘ (31. marca) a momentálne z neho predstavujú už druhý singel ‚Nothingness‘, ktorý si môžete pozrieť pod príspevkom.

Legendárna death metalová formácia DEFILED z Japonska pôsobí na scéne už vyše 30 rokov a tých posledných dvadsať vydáva albumy pod značkou francúzskeho vydavateľstva Season of Mist. Tento rok im vyjde 28. apríla nový album s názvom „The Highest Level“ a v týchto dňoch priniesli fanúšikom chuťovku z chystanej dosky v podobe skladby „Off-limits“, ktorú vám prinášame aj tu.

Švédski pionieri melodického death metalu ARCH ENEMY vydali ostatnú dosku „Deceivers“ minulý rok v lete a vy si môžete pozrieť ďalší videoklip, ktorý k tejto doske nakrútili. Ide o skladbu „Poisoned Arrow“ a klip je skôr umeleckejšieho rázu, v čom sa od ostatných odlišuje. Ale aj v tomto prípade je v popredí Allisa, takže v podstate nie je až taký iný ako tie ostatné.

Mladí thrasheri z talianskej Verony ADVERSOR predstavujú svoju tretiu dlhohrajúcu dosku „Portrait Of A Wasteland„, ktorá vyjde už v najbližších dňoch vo vydavateľstve Time To Kill Records. Vypustili z nej už druhý singel s názvom „Purifying Hate“, kde za mikrofónom hosťuje Martin Missy z legendárnej nemeckej thrashovej bandy PROTECTOR.

 

Avatar photo

Autor: Petra

Zdieľaj