CAMPAING FOR MUSICAL DESTRUCTION – Napalm Death, Dropdead, Siberian Meat Grinder a Escuela Grind už o necelé 2 týždne v brnenskom SONE!

NAPALM DEATH teraz nejaký čas nekoncertovali. O to viac nás teší, že sa blíži ďalšie pokračovanie odloženého turné CAMPAING FOR MUSICAL DESTRUCTION, s ktorým svet brázdia už vyše 30 rokov a ktoré v Prahe prvýkrát spôsobilo poprask v júni 1992. Snáď najznámejšie, ale aj najslávnejšie a najúspešnejšie európske extrémne tour sa opäť vracia! Toto turné je vždy zárukou zaujímavej a pestrej zmesi, kedy line-up nie je postavený len na veľkých menách, ale otvára dvere aj tým neprevareným kapelám z extrémneho undergroundu nehľadiac na hudobné štýly. Pri tejto príležitosti vás NAPALM DEATH opäť pozývajú na zaujímavé stretnutie štýlov a foriem, ktoré udržuje pôvodné jadro extrémnej muziky pri živote.

Hostiť budú samozrejme opäť Barney, Shane, Danny a Jon. Predstavitelia jednej z najdlhšie pôsobiacich a extrémnu muziku zároveň stále inovujúcich kapiel na konte s poslednou doskou „Throes of Joy in The Jaws of Defeatism“ opäť nechali celý pelotón nielen mladých, ale aj dlhoročných súputníkov. Akékoľvek žánrové zaradenie sú mimo, toto sú zase Tí NAPALM DEATH, ktorí sa ani po 40 rokoch aktívneho hrania nezastavili vo vývoji.

Súčasťou tour je hrubá fastcore sila v podobe extrémnych punk-hardcoristov DROPDEAD, ktorí pred dvoma rokmi po viac ako dvoch dekádach zas vydali dlhohrajúcu dosku ako predjedlo na dosiahnutie 30. výročia. Od svojho vzniku roku 1991 v rámci stoviek koncertov táto partia precestovala celý svet, stále ide dopredu so sviežou energiou a neustále žne uznanie undergroundovej komunity.

Tretími na súpiske sú thrashoví skejťáci SIBERIAN MEAT GRINDER z Moskvy, ktorí hrajú nakopnutý metalový crossover, ale zároveň sú výrazne ovplyvnení punk/hardcorom, ktorý hrali vo svojich začiatkoch, ale primiešavajú do neho rôzne žánre od black metalu cez stoner rock.

Na rozjazd určite potešia ESCUELA GRIND! Kapela, ktorá si do vienka dala popis grind violence v zostave s Jesse Fuentesem z Kill The Client. Hrubý, špinavý a zlý grind masaker.

CAMPAIGN FOR MUSICAL DESTRUCTION prichádza opäť s jedným z najpútavejších balíčkov, ktorý je na budúci koncertný rok naplánovaný.

NAPALM DEATH, DROPDEAD, SIBERIAN MEAT GRINDER, ESCUELA GRIND

16.2. 2023 – Brno, Sono

FB event: https://www.facebook.com/events/432801104919294?active_tab=about

e-ticket: https://obscure.cz/cs/tickets/detail/id/464
Předprodej dále v sítích Goout: https://goout.net/…/napalm-death+dropdead+dalsi/ocpq/

Program:

18:00 doors
18:30 – 19:00 ESCUELA GRIND
19:20 – 20:00 SIBERIAN MEAT GRINDER
20:20 – 21:00 DROPDEAD
21:20 – 22:30 NAPALM DEATH

Avatar photo

Autor: Petra

Zdieľaj