NOVINKY – Beneath The Massacre, Machine Head, Hatebreed, Monotheist

BENEATH THE MASSACRE

Mäsiari BENEATH THE MASSACRE pochádzajúci z kanadského Montrealu, ktorí sa prezentujú technickým death metalom majú tento rok na pláne vydať už štvrtú dlhohrajúcu dosku.  Fearmonger“ vyjde už 28.februára ako ich albumový debut vo vydavateľstve Century Media, kde presedlali z labelu Prosthetic Records. Do tretice zverejnili z nadchádzajúcej dosky ďalší videoklip, a to ku skladbe „Treacherous“.

MACHINE HEAD

Americkí pionieri groove thrash metalu vedení Robbom Flynnom nedávno vypustili do sveta nový singel nazvaný „Circle The Drain“. Skladbu produkoval samotný Robb Flynn za pomoci Zacha Ohrena v Sharkbite štúdiu v americkom Oaklande. O post-produkciu sa postaral Joel Wanasek, zatiaľ čo Russ Russell vo svojom Parlour štúdiu dotvoril mäsitý ťažkotonážny gitarový mix. No a napokon bol track zmastrovaný tým istým pánom, ktorý sa postaral aj o matering albumu „Through The Ashes Of Empires“, Gregom Grimaldim. Čo si myslíte o smerovaní MACHINE HEAD po nie veľmi dobre prijatom albume „Catharsis“?

HATEBREED

Už ubehli dlhé 4 roky od vydania poslednej dosky amerických metal hardcoristov HATEBREED. Tento rok sa mohykáni vedení Jamey Jastom, ktorí pôsobia na scéne už niečo cez 25 rokov vracajú s novým singlom, ktorý nazvali „When The Blade Drops“. Ide o samostatne vydaný singel, ktorý nebude súčasťou ďalšej pripravovanej dosky. Tá je stále v procese výroby a jej vydanie je naplánované na koniec tohto roka.

„Je to iba malá ochutnávka toho, čo ešte len pripravujeme a tvrdo na tom makáme,“ hovorí frontman Jamey Jasta. „Rýchlosť, intenzita a brutalita, ktoré ľudia od nás očakávajú, sa tu ukazujú naplnu. Nemôžem sa dočkať, až budeme tento song hrávať naživo a budeme sa dívať ako circle pit exploduje.“

MONOTHEIST

Floridská banda MONOTHEIST prichádza dva roky po vydaní debutovej dosky s novým singlom „Twilight Of The Wolves“. Títo death metalisti rochniaci sa v jeho technickejších a progresívnejších zákutiach si na pomoc zavolali speváčku Sabrinu Cruz z power thrash metalovej bandy SEVEN KINGDOMS. Skladbu zmixoval Jack C. Daniels v Sicktones štúdiu a o mastering sa postaral Alan Douches.

Avatar photo

Autor: Petra

Zdieľaj