Transcending Obscurity Records zverejnili „Label Sampler“ s mnohými novými singlami – FERAL, EREMIT, JUPITERIAN, HEADS FOR THE DEAD a mnoho ďalších

Indický label TRANSCENDING OBSCURITY RECORDS podporujúci metalové podhubie už dlhých 15 rokov pod svojou hlavičkou vydáva žánrovo rozmanitú muziku a možno aj vďaka tomu si získal toľko priaznivcov po celom svete. Kunal Choksi má proste nos na originálne formácie a osobne som vďaka tomuto labelu spoznala kapely ako HENRY KANE, EREMIT, HEADS FOR THE DEAD, JUPITERIAN, CRAWL, FERAL, GAEREA, LURK a mnoho ďalších.

Začiatkom nového roka vydavateľstvo zverejnilo „label sampler“, ktorý reprezentuje všetky metalové žánre, na ktoré sa vydavateľstvo špecializuje a predstavuje zatiaľ najambicióznejší a najrozmanitejší  player svojho druhu. Začína skladbami od zoskupení hrajúcich death metal, pokračuje grind / crustom cez technický death metal až k black metalu no neobchádza ani ponuré žánre ako sludge a doom metal, a v neposlednom rade sú v sampleri zahrnuté aj avantgardné kapely. Takto vyzerá žánrový rozptyl:

Tracks 1-23 – death metal/grind/crust

Tracks 24-26 – technical death metal

Tracks 27-31 – sludge/doom metal

Tracks 32-41 – black metal

Tracks 42-48 – doom/death metal

Tracks 49-52 – avant-garde metal

Label okrem iného zdôrazňuje, že tento player nepredstavuje ich kompletný zoznam kapiel, ale ide skôr o súčasný ročný prehľad novej hudby, s ktorou sa momentálne pracuje a na základe toho si môžete utvoriť obraz, čo očakávať v nadchádzajúcom období. Nie všetko z toho vyjde v roku 2020, pretože niektoré kapely ešte musia napísať nové skladby, ale príde na to a môžete rátať s tým, že to bude epické. Okrem toho ešte label pripravil špeciálnu novoročnú akciu, ktorá potrvá celý január, kedy si budete môcť zakúpiť na bandcampe veškeré digitálne nahrávky za symbolickú cenu, ktorú sami navrhnete.

Avatar photo

Autor: Petra

Zdieľaj