Nové videoklipy – GOD DETHRONED, MY DYING BRIDE, BEHEMOTH

GOD DETHRONED

Holanďania hrajúci s menšími prestávkami už takmer 30 rokov, ktorí sa prezentujú blackened death metalom, tento rok vydávajú novú dlhohrajúcu dosku. V poradí už neuveriteľný jedenásty album s titulom „Illuminati“ vyjde 7.februára prostredníctvom labelu Metal Blade Records a páni z neho zverejnili už druhý videoklip, tentoraz ku skladbe „Spirit Of Beelzebub“. Ako kapela sama tvrdí, táto skladba osloví hlavne fanúšikov, ktorí majú radi rýchlejšie a agresívnejšie melódie v ich tvorbe. Video je vlastne prequelom k titulnej skladbe „Illuminati“ a určite stojí za zhliadnutie.

MY DYING BRIDE

Britské doom metalové legendy MY DYING BRIDE prichádzajú s oficiálnym videoklipom ku skladbe „Your Broken Shore“, ktorá bude otvárať pripravovanú dosku „The Ghost Of Orion“. Nový album vyjde s päť ročným odstupom po predchádzajúcom počine, a to konkrétne  6.marca u vydavateľstva Nuclear Blast. Zatiaľ si vychutnajte túto prvú zverejnenú skladbu aj so zaujímavým videoklipom, ktorý režíroval talentovaný James Sharrock.

BEHEMOTH

Aj labelový kolegovia spomínanej britskej doomovej veličiny, Poliaci BEHEMOTH potešili fanúšikov novým videoklipom z ostatnej dosky „I Loved You at Your Darkness“, ktorý je už dva roky vonku. Z tejto úspešnej dosky doposiaľ vizuálne spracovali do formy videoklipu 5 skladieb (Wolves ov Siberia, God = Dog, Ecclesia Diabolica Catholica, Bartzabel, Sabbath Mater) a teraz prichádzajú s ďalším videoklipom ku skladbe „Rom 5:8“, ktorý produkovala Grupa 13 (http://www.grupa13.com).

Avatar photo

Autor: Petra

Zdieľaj