Nové videoklipy – BENIGHTED, BONDED, ANNIHILATOR

BENIGHTED

Francúzi BENIGHTED zverejnili prvý brutálny track z ich pripravovanej dosky „Obscene Repressed“. Nasledovník tri roky starého albumu „Necrobreed“ uzrie svetlo sveta 10.apríla 2020 prostredníctvom Season Of Mist. Lyric video ku skladbe „Brutus“ si môžete vychutnať nižšie. Podľa vyjadrení kapely je táto francúzsky spievaná skladba o čistej nenávisti chlapca k svojmu otcovi, ktorý na matke realizuje nechutné sexuálne praktiky.

BONDED

Thrash metalové zoskupenie BONDED z Nemecka pred niekoľkými dňami vydalo svoj debutový album „Rest In Violence“ prostredníctvom Century Media Records. K vydaniu kapela odpremiérovala aj lyric video k titulnej skladbe, kde hosťujú Bobby „Blitz“ Ellsworth z OVERKILL ako guest vokalista ako aj zakladajúci basgitarista kapely KREATOR Christian „Speesy“ Giesler. Pozri si tento klip vytvorený Cloud Music Typography pod príspevkom.

ANNIHILATOR

Kanadská legenda žánru heavy/thrash metal ANNIHILATOR taktiež práve zverejnila lyric video ku skladbe „Dressed Up For Evil“, ktorá bude súčasťou ich nového pripravovaného albumu „Ballistic, Sadistic“. Vydanie novej dosky je naplánované na 24.január u labelu Silver Lining Music. Tak do toho!

Avatar photo

Autor: Petra

Zdieľaj