Koncert MOONSPELL spolu s ROTTING CHRIST a GALADRIEL v Bratislave

V rámci európskeho turné zavíta na Slovensko portugálska gothic/dark metalová hviezda MOONSPELL, ktorá v úlohe co headlinera predstaví fanúšikom nielen skladby z posledného albumu „1755“, ale ich koncert bude zahŕňať aj skladby zo starších albumov. Kapela na scéne pôsobí 27 rokov, vydala 13 štúdiových albumov a live DVD pod názvom DVD LISBOA UNDER SPELL. Koncept posledného štúdiového albumu 1755 vydaného cez Napalm Records je o najsmutnejšom dni ich hlavného mesta Lisabon ( 1.11.1755). Kapela na albume pridala na orchestrálnych prvkoch a zboroch, využili predovšetkým agresívne vokály, cítiť na ňom už tradičnú poetickosť a navyše je celý naspievaný v portugálčine.

Ďalšou hviezdou večera bude grécka dark/ black metalová legenda ROTTING CHRIST, ktorá prichádza predstaviť svoj nový vysoko hodnotený album „Heretics“, ktorého vydanie je naplánované na 15 februára a vyjde cez Season of Mist. Album  „Heretics“ je inšpirovaný citátmi a vyhláseniami veľkých kacírov v priebehu celej histórie. Líder kapely Sakis tu namiešal tie najlepšie ingrediencie z posledných štyroch albumov a dokázal pridať aj viaceré nové prvky. Kapela vydala doposiaľ 13 štúdiových albumov a patrí k lídrom na svetovej dark či black metalovej scéne. Koncertné vystúpenia ROTTING CHRIST sa v posledných rokoch vypracovali k dokonalému zážitku a ich klubové koncerty sú intenzívnejšie ako kedykoľvek predtým. ROTTING CHRIST sú proste v súčasnosti vo vrcholnej forme, čo potvrdzujú reakcie nadšených fanúšikov z celého sveta.

Ako oficiálny support bratislavskej show sa predstaví slovenská dark/doomová stálica GALADRIEL, ktorá je na scéne od roku 1995 a vydala osem albumov, síce v súčasnosti z rodinnych dôvodov skôr hybernuje, no rozhodne nepovedala svoje posledné slovo. Práve toto bude ich jediný koncert na Slovensku v tomto roku. Časom sa oznámi zahraničná kapela ako ďalší  support.

Príď zažiť temný metalový večer plný výbornej dark/ black metalovej hudby v podaní portugálskej hviezdy Moonspell,  greckej legendy ROTTING CHRIST a slovenských GALADRIEL do bratislavského Majestic Music Clubu  a to 20.11.2019.

INFO:

FB Event: https://www.facebook.com/events/2265386997032104/
Miesto: MajesticMusic lub, Bratislava
Dátum: 20. November 2019
Vstup: 29 eur (státie), 33 eur (sedenie), 43 eur (VIP) dostupné cez sieť predpredaj.zoznam.sk

Avatar photo

Autor: Petra

Zdieľaj