STERCORE sú proste svetoví ! Postúpili medzi 25 naj kapiel sveta v hodnotení spoločnosti IMPERICON.

Slovenskí deathcoristi STERCORE neustále makajú, točia klipy, robia nové skladby a vkuse koncertujú! Jednoducho dávajú o sebe vedieť a tak to má byť! Keď sa chcete vyčleniť z radu, vyniknúť medzi ostatnými súputníkmi na scéne a dostať sa za hudobné hranice Slovenska, musíte na sebe pracovať. Nebola to však márna snaha a hudobné kvality talentovaných Prievidžanov začínajú oceňovať aj v zahraničí. Spoločnosť IMPERICON vybrala STERCORE medzi top 25 kapiel sveta z obrovskej konkurencie 500 interpretov. Vynikajúca správa!

Hlasovať môžete nasledovne:

Link na hlasovanie: https://www.impericon.com/…/next-generation-2019-voting-b…/… 
• Prescrolluj na Stercore – klikni na VOTE
• Zadaj svoj mail
• Klikni na link v potvrdzovacom maili, čím potvrdíš svoj hlas.

Bližšie informácie o celom tomto ošiali už poskytlo ich domovské vydavateľstvo SLOVAK METAL ARMY na svojom webe:

„Zdá sa až neuveriteľným snom, že STERCORE zo Slovenska boli nominovaní medzi 25 najlepších kapiel sveta v projekte NEXT GENERATION, ktorý každoročne pripravuje obrovská spoločnosť IMPERICON. Jedná sa však o realitu a táto možnosť tak dodáva kredit nielen samotnej kapele STERCORE a našej domácej scéne, či nášmu labelu Slovak Metal Army, ktorý STERCORE podporuje, ale hlavne snahe bandy z takzvaného východného bloku ísť bez rešpektu hore. Tvrdú prácu chalanov si už všimli na viacerých frontoch a spolupracovníci, porotcovia IMPERICON posunuli STERCORE do finále projektu NEXT GENERATION spomedzi viac ako 500 z kapiel celého sveta!

NEXT GENERATION je projekt zameraný na podporu najtalentovanejších hudobných skupín a možnosť prezentácie na festivaloch IMPERICON, zároveň tak možnosť získať grant na ďalšiu prácu kapely. IMPERICON tak dávajú vyniknúť tým najlepším! Hudobné festivaly a šnúry však nie sú jediným smerom, v ktorom spoločnosť vyniká. Produkuje totiž aj merch, clothing pre také hudobné veličiny ako Behemoth, Kreator, Metallica, Gojira, Arch Enemy, Trivium, Napalm Death, Cattle Decapitation a množstvo ďalších top kapiel svetovej scény. Internetový magazín IMPERICON denne navštevujú desaťtisíce priaznivcov a práve toto meno by sa malo stať obrovským prívalom energie pre Slovenské kapely, aby dokázali svoje zadky nakopnúť a makať na sebe rovnako ako to robia práve STERCORE, pretože už to, že boli nominovaní do TOP25 OBJAVOV SVETA je pre našu scénu obrovskou udalosťou.

Pokiaľ máte záujem dostať STERCORE ešte ďalej, môžete jej odovzdať svoj podporný hlas, aby sa stali NO 1 NA SVETE. Aby však nemohli kapelám pomáhať kadejaké internetové roboty, je nutné podporu odovzdať prostredníctvom svojej emailovej adresy a zapojiť sa tak do korektného pre kapelu zo Slovenska.

Naša scéna tak zažíva ojedinelé uznanie špičkovej svetovej komunity, ktorá sa okolo značky IMPERICON pohybuje. Ja osobne verím, že práve naši fanúšikovia zo Slovenska sú tak hrdí a uvedomelí, že posunú STERCORE na prvé miesto a na pódiá IMPERICON FESTIVALS s tými najväčšími kapelami dneška!

Tvrdú drinu STERCORE, ktorá zaujala porotu IMPERICON prezentuje najnovší video singel „Delirium“

Avatar photo

Autor: Petra

Zdieľaj