KONCERT – The Last Days of Jesus v bratislavskom MMC-čku

Nenechajte si ujsť jediný koncert pri príležitosti 25. výročia vzniku THE LAST DAYS OF JESUS! Peckami nabitý playlist, špeciálni hostia zo zahraničia a nová vinylová limitka po prvýkrát v predaji priamo na koncerte.

Prvým hosťom bude post-punkové duo DEAR DEER (FRA) experimentujúce s vplyvmi no-wave, industrialu a disco, ktoré vzniklo v roku 2015. Federico Iovino (ex-Popoï sdioh) a Sabatel (ex-Cheshire Cat) sa Bratislave po prvýkrát predstavili v rámci klubovej akcie DEATH DISCO v júni 2018 v Re:FRESH clube. Avšak Federica a jeho predchádzajúcu kapelu POPOÏ SDIOH ste mali možnosť vidieť na legendárnej Batcave party pred viac ako 10 rokmi v Subclube. DEAR DEER práve vydávajú nový album „Chew-Chew“ (Swiss Dark Nights/Manic Depression),ktoré si môžete vypočuť už v predstihu na bandcampe kapely.

Naším druhým a špeciálnym hosťom sú LES TÉTINES NOIRES (FRA), kniežatá temného alternativného rocku a new-wave, ktorých vody brázdia s prestávkami od 80. rokov. Kapelu, ktorá je známa aj svojimi extravagantnými vystúpeniami so „živým mužským mikrofónom“, a vystupuje aj pod názvami LTNO alebo Limited Teen Noise Orgasm, ste mohli vidieť v Bratislave už dvakrát. V rokoch 1993 a 2000, kde vystúpili na Stigma Festivale v legendárnom klube Duna. Skladbe „Washing Head“ z albumu „12 têtes mortes“ (1995) sa dostalo adekvátnej pocty, keď sa objavila na albume ich vzorov CHRISTIAN DEATH „Pornographic Messiah“ (1998) ako cover verzia s názvom „Washing Machine“. Emmanuelle Hubaut, alebo Knieža Eldorada, ktorý je frontmanom a zároveň zakladateľom kapely, sa po rokoch strávených v Los Angeles a New Yorku usadil v Berlíne, kde účinkuje vo formácii DEAD SEXY. LES TÉTINES NOIRES sa v roku 2018 dali znovu dokopy, aby odohrali pár koncertov na Európskych pódiách a vy budete mať už čoskoro moznosť vidieť ich naživo v MMC klube v rámci oslavy našich štvrťstoročných narodenín.

Po minuloročnom úspechu a dokonalému splynutiu s kapelou náš program aj tento rok oživí bratislavská burleska DIAMOND FAIRY so svojim Frankom. Tešíme sa!

INFO:
Event: https://www.facebook.com/events/1114398428716384/
Miesto: MMC klub, Bratislava
Čas: 24.November 2018, 19:00
Vstupné: 10 eur na predpredaj.zoznam.sk / 13 eur na mieste

 

LES TÉTINES NOIRES

DEAR DEER

THE LAST DAYS OF JESUS

Avatar photo

Autor: Petra

Zdieľaj