Kanadskí SILVERSTEIN opäť vystúpia v Bratislave

Kanadská post-hardcorová pätica Silverstein oslavuje tento rok už 18. Narodeniny. V bratislavskom klube Randal vystúpia 24. apríla.

SILVERSTEIN sa dali dokopy v kanadskom meste Burlington, Ontario a ich názov odkazuje na autora detských knižiek menom Shel Silverstein, ktorého knihy ako deti radi čítavali. Do pozornosti sa dostali svojím druhým albumom “Discovering the Waterfront“, ktorý ich vyniesol na 34. miesto v rebríčku Billboard 200 charts. Spolu s debutom “When Broken Is Easily Fixed“ predali Silverstein viac ako milión kópii po celom svete. Popri My Chemical Romance, Aiden alebo Jimmy Eat World sa stali poprednými predstaviteľmi tzv. emo obdobia. Nasledovali turné z dnes už legendárnymi Rise Against, A Day To Remember či Escape The Fate. V roku 2012 opúšťa kapelu po 11 rokoch gitarista Neil Boshart a nahrádza ho Paul Marc Rousseau. V tom istom roku vystúpili vôbec po prvýkrát na Slovensku spolu s We Are The Ocean. Ich posledný album “Dead Reflection” vyšiel 14. júla 2017 a dokazujú ním, že ani pribúdajúce roky im neubrali na dravosti, energii a vitalite.

Špeciálnymi hosťami na koncerte Silverstein bude francúzske duo NOVELISTS a LANDMVRKS. Novelists sú vychádzajúcou hviezdou na poli progresívneho metalcoru a v Bratislave odznejú aj novinky z chystaného albumu “Noir”. Landmvrks nedávno podpísali zmluvu s Arising Empire pre ktorých si prísľubom novej vlny melodického hardcoreu.

Koncert sa uskutoční 24.4.2018 o 20:00 h v bratislavskom klube Randal.
Lístky si môžete zakúpiť v sieti predpredaj.sk

Zdroj: tlačová správa

Avatar photo

Autor: Petra

Zdieľaj