HEAVY BAŠAVEL už túto sobotu v Trnave!

HEAVY BAŠAVEL
Už máš všetkého dosť a máš na všetko nervy? Odporúčame našu terapiu hlukom v kombinácii s fyzickou aktivitou, konkrétne prudkými pohybmi hlavou ( lat. headbangus rhytmicus). Táto terapeutická tancovačka sa uskutočni 6.4. v Zelenom Kríčku v Trnave.

Čo očakávať?
SLIM TO NO CHANCE
Inšpirovaní špinavými zvukmi 90tych a skorých 00ich sa chalani zo Slim To No Chance snažia navrátiť nu-metalu jeho zašlú slávu. Tešiť sa môžte na piesne z debutového albumu “Vital Signs”, ale aj na doposiaľ nevydané novinky!
ČISTÁ RYŽA
Žiaden Šaliansky Maťko, ale Šaliansky pank! Nebudú recitovať ale rezať, píliť a hádzať hlavami: Sú to ostrieľaní veteráni, veď dojdi vyskúšať a uvidíš, čo s tebou spravia ak nebudeš skákať!
HROBAR
Trojčlenná pohrebná služba z Banskej Štiavnice vymení síce lopaty a krompáče za gitary, to ale neznamená že ťa nezakopú do zeme. Bude to brutálne rýchla smrť, to mi ver!
WOLNERA
Mladí gádžovci z Vranova, thrashovo-moderní, poznačení smutne sivým vranovským svetom. Debut Product Of Fear bol aj nominovaný na Rádiohlavách v kategórii debut roka. Nášivky na rifľovke nečakaj, čakaj energiu a frustráciu pretavenú do riffov!

Dátum: 06.04.2024
Miesto: Zelený Kríček, Trnava
FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/1856362391448470/

Text prebratý z FB udalosti

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj