Wolnera, Hrobar, Kazostroj a Raid Siren v Banskej Štiavnici!

Mierne tvrdší štvorkoncert kapiel než ste v Arte zvyknutí organizuje partia mladých ľudí z kapely Wolnera s duševnou podporou miestnych organizátorov festivalu RealShit. Na našej povale ich môžete uvidieť v piatok 22.3.2024 od 19h:00 v tomto zložení:
Hrobar – veľké bicáky, škodofka 120 a litre rožovky. Čakajú ťa nakladačky do hlavy a riadny hontiansky crossover. Šak domáci poznajú, tak dojdi inak dostaneš hrobárskou lopatou po hlave.
Kazostroj – ak máme vybrať dve najlepšie veci z Bánoviec nad Bebravou, tak to budú bánovecká nátierka a kapela Kazostroj. Priemyselná skaza konečne chystá LP album a ktovie, možno aj z neho dačo zahrajú a rozotrú ťa po zemi pod stejdžom jak tú nátierku!
Wolnera – thrasmetaloví prodigies zo slovenského Las Vegas (Vranov). Mladí, nasraní, talentovaní a pripravení vziať Štiavnicu útokom! A BTW, nominovaní v Radiohlavách na hard n‘ heavy album roka.
Raid Siren – caveman stoner crust z Bratislavy a okolia. Disbeatová polícia im nedávno odobrala licenciu, reparát budú skladať v dohľadnej dobe lebo sa chystajú nahrať album. Ak sa nepohádajú o tri eurá a dovtedy sa nerozpadnú.

Poradie:
Raid Siren
Kazostroj
Wolnera
Hrobar

Vstupenky za brutálne smiešnu cenu tu: https://tootoot.fm/sk/events/65defb5aa2ec3d01e08cde7e
Organizáciu tohto podujatia z verejných zdrojov v rámci projektu “26 rokov Art Cafe” podporil Fond na podporu umenia.

Dátum: 22.03.2024
Miesto: Art Café, Banská Štiavnica
Vstup: 7 €
FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/1525632567996360/

Text prebratý z FB udalosti

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj