BURN FEST 4 už túto sobotu v Trnave!

BURN FEST 4
2. 3. 2024, 10 BAR, TRNAVA

Burn Booking vás pozýva na koncert metalových kapiel BURN FEST 4, ktorý sa uskutoční v sobotu 2. 3. 2024 v Trnavskom 10BARe. Čakajú vás 4 kapely Slovenskej metalovej scény, ktoré prinesú do Trnavy svoje výborné sety a pripravia večer plný ťažkých riffov, extrémnych vokálov, dunivej basy a nenastaviteľných bicích. Na BURN FEST 4 vystúpia kapely ANTARES, ACHSAR, PEORTH a WE STILL HERE.

ANTARES – Veteráni deathmetalovej scény ANTARES prídu do Trnavy osláviť 30 rokov existencie kapely vo veľkom štýle. Ich meno je právom hviezdou na metalovom nebi a zárukou kvality ku ktorej netreba veľa dodávať. ANTARES si pre vás pripravili aj zopár raritných skladieb a naživo nehraný materiál, tak sa príďte pozrieť ako sa hrá poctivý death od majstrov remesla.
facebook.com/antaresdeathmetal
instagram.com/antares_deathmetal

ACHSAR – Celý klub určite roztancuje dravý sound levickej kapely ACHSAR. Ich epic metal, s vplyvmi death/black metalu, folkových melódií je zárukou vynikajúceho zážitku. Minulý rok vydali skvelý album Legends a odvtedy stihli už celú radu zaujímavých koncertov a na svojej hrdinskej jazde prevalcujú aj Trnavu.
facebook.com/achsarofficial
instagram.com/achsarofficial/
achsar.bandcamp.com

PEORTH – Mäsiari melodeathu zavítajú do Trnavy po viac ako desiatich rokoch, a privezú so sebou čerstvo upečený singel “Destruction Precedes Creation”. Dôvodov na radosť je však oveľa viac – za dvadsať rokov na scéne majú PEORTH z čoho vyberať. Kto pozná túto svorku, vie, čo ho čaká. A ak ich nepoznáte, príďte, pretože túto show treba jednoducho zažiť.
facebook.com/peorthsvk

WE STILL HERE – Nezlomný a neústupčivý, taký je súčasný metalcore v podaní We Still Here na albume Unbroken. Trojica zručných muzikantov na pódiu čaruje nielen s gitarovými melódiami, ale aj vokálmi, kde hlavný vokál udáva Andrej Lencsés, ktorý spieva aj v Old Tomb alebo Ohen. Okrem posledného EP Drowning z roku 2023 odznejú aj skladby z pripravovaného albumu.
facebook.com/WeStillHereBand

Program:
19:30 – 20:15 – We Still Here
20:30 – 21:15 – Peorth
21:40 – 22:25 – Antares
22:50 – 23:35 – Achsar

Vstupné 8€ na mieste
Link na udalosť: https://fb.me/e/3IG9tJDG4

Tlačová správa Burn Fest

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj