Technology of Death vydávajú svoj dlho pripravovaný album!

Žiarski thrasheri Technology of Death (T.O.D.) prichádzajú so svojím prvým albumom „Skutočný nepriateľ”, ktorý vyjde 11.1.2024 na väčšine digitálnych platforiem (Spotify, Apple Music, iTunes, Amazon, Youtube Music, Bandcamp a ďalšie). Pre vyznávačov fyzických médií bude k dispozícii aj CD digipack s textami.

Kapelu tvoria gitaristi Andrej Červenec a Alexander „Šuro“ Frič, bubeník Rastislav Hílek a basgitarista Tomáš Sedláček. Povinnosti za mikrofónom si striedajú Tomáš s Alexandrom. Album vznikal od samotného začiatku kapely, od roku 2018, kedy vznikali prvé autorské skladby. V auguste 2023 sa kapela zatvorila do štúdia a nahrala nástroje. V novembri 2023 sa potom podarilo dokončiť nahrávanie vokálov. Na albume „Skutočný nepriateľ“ spolupracoval Miroslav Spevák (SPK Audio), ktorý bol kľúčovým členom a zastával pozíciu producenta, zároveň mal na starosti aj mix a master. Nahrávalo sa v jeho štúdiu v Badíne. Žánrovo sa album nezameniteľné radí k thrash metalu. Album začína melodickým introm a pokračuje ôsmymi skladbami vo vysokom tempe s nekompromisnými gitarovými riffmi a melódiami, s celkovou minutážou 33:01.

Zoznam skladieb:
01. Intro
02. Nenávisť
03. Koniec
04. T.O.D.
05. Depresia
06. Sabbath Bloody Sabbath
07. Skutočný nepriateľ
08. Dedičstvo zlého sveta
09. Závislí

Fyzicky si CD budete môcť kúpiť na koncertoch, alebo si dohodnúť zaslanie domov prostredníctvom Facebookovej, či Instagramovej stránky kapely.

Odkazy na stránky kapely:
https://facebook.com/technologyofdeath
https://instagram.com/technologyofdeaththrash
https://technologyofdeath.bandcamp.com/

Tlačová správa Technology of Death

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj