RENAISSANCE 2023 už túto sobotu v Kremnici!

Corpus Mens Anima – Tretí ročník kremnického metalového festivalu. Tento rok už 9 kapiel a skvelý headliner – CATASTROFY!

HROBÁR z Banskej Štiavnice. Trojica chalanov hrá naozaj rýchly thrash / crossover štýl, doplnený slovenskými textami. Na konte maju album Rýchla smrť.
https://www.facebook.com/thetruehrobar

SOULS TO DENY Štvorčlenná kapela z Liptovského Mikuláša, hrajúca prevažne death metal s prvkami hardcore a grind, má na konte prvý album The Tragedy of Human Existence, ktorý vydali v roku 2022.
https://www.facebook.com/SoulsToDeny

TECHNOLOGY OF DEATH (Žiar nad Hronom) – thrash metal. Naši kamaráti a takmer rodáci, hrali u nás aj minulý rok. Veríme, že aj tento krát to parádne rozohrajú na pódiu (aj mimo neho). A tiež sa tešíme na ich fanúšikov, ktorých tu bolo veru dosť.
https://www.facebook.com/technologyofdeath

BRAIN DEALERS zo Zvolena. Táto deathmetalová banda bola sformovaná v roku 2018, ale niektorí členovia sú na scéne od 90tych rokov. Od roku 2021 sú aktívni aj na koncertných pódiách, kde podporujú debutové EP Hostina z roku 2022. Toto dielko im vynieslo nomináciu v kategórii Objav roka na Radio Head Awards Rádia FM, kde sa dostali až medzi finálovú päťku.
https://www.facebook.com/braindealers

SCELLEUS (Rybník okres Levice). Hrajú progresívny melodický metal so ženským vokálom, kde sa mieša growl a čistý spev. Na konte majú jedno CD dostupné na spotify, ale koncom roka plánujú vydať druhé CD aj na nosičoch.
https://www.facebook.com/SpiriTrockmusic.sk

WASTED STRINGS zo Žiliny sú ženská rocková kapela. Na konte majú úspešný album Wild Side a za sebou vystúpenia nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí.
https://www.facebook.com/wastedstringsrockband

ANTARES z Martina, ktorá vznikla v roku 1994. Do roku 2011 vydali 4 melodic deathmetalové albumy Sad Hope, Made in Fear, Mind Collectors a Resurrection. Nasledovala dlhá pauza do roku 2018 a v roku 2022 nahrali piaty album s prozaickým označením V.
https://www.facebook.com/antaresdeathmetal

BESNA post-black metalová kapela z Bratislavy, ktorá vznikla v roku 2017. Ich hudba má moderný metalový zvuk s vplyvom post-rocku a black metalu s progresívnym nádychom. Charakteristické, trúchlivé melódie kombinované s besným revom v rodnom jazyku a vplyvom slovenského folklóru robí ich hudbu jedinečnou a strhujúcou cestou emócií. S debutovým albumom Zverstvá, ktorý si kapela sama vydala v marci 2022 sa teraz chystajú predstaviť na pódiách po Slovensku aj Európe!
https://www.facebook.com/BesnaBand

CATASTROFY, kapela, ktorú snáď ani netreba špeciálne predstavovať slovenským fanúšikom. Na konte majú niekoľko úspešných albumov a sami svoj štýl nazývajú zbojnícky thrash. Na ich vystúpenie sa budeme tešiť určite viacerí a snáď si spolu s nimi zaspievame aj text o zemepánovi Világošovi z piesne Špinavá hra… “ Od Mikuláša až po Kremnicu, zakázal pálenô, zakázal bryndzu…atď“ ????
https://www.facebook.com/catastrofy

INFORMÁCIE:
DÁTUM: 09.09.2023
MIESTO: AKROPOLA, KREMNICA
VSTUPNÉ:
predpredaj 12€
na mieste 15€
OTVORENIE – 12:00
ŠTART – 13:00
KONIEC: 22:10
FB EVENT: https://www.facebook.com/events/289203206906619/

Použitý text pochádza z FB udalosti

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj