Constans Compromissum vydali v auguste nové EP!

Na začiatku augusta vydala slovenská kapela z Topoľčian, Constans Compromissum nové EP s názvom Immersed in Darkness. Novinku nahrali v štvorčlennej zostave s dvoma gitarami, bass gitarou a bicími. Ako špeciálneho hosťa si zavolali svojho kamaráta Juraja Grežďa zo znova aktívnej kapely Thalarion. EP obsahuje štyri skladby v duchu melodického death metalu, ktorého sa vám dostane približne na dvadsať minút (19:28). Vo svojej nedávnej recenzii pre Metalopolis Martin Lukáč výborne opisuje celú nahrávku. Dovolím si teda jeho slová citovať nižšie:
Od muzikantov vychovaných starou školou nemožno v death metale očakávať nejakú veľkú modernu, so skúsenosťami a citom pre žáner však dokážu presvedčiť. Kov smrti v ich podaní je úderný, agresívny, istý v blastujúcich výbuchoch i stredných tempách a uvoľnenejších pasážach. Skladby sú príjemne variabilné, kompaktné a aj v prevažujúcej priamočiarosti kvalitne vypracované. Hlboký vokál a náladovosť ako od DEPRESY, divokosť ako u SANATORIUM na demách a 1. CD, k tomu precíznosť na spôsob APOPLEXY, dobrý štýlový zvuk, myslím, že táto nahrávka má čo povedať aj dnes.
Ak máte teda chuť vypočuť si kvalitne spracovaný slovenský death metal ako z 90.rokov, určite tejto nahrávke dajte šancu.

Zostava:
Peter Bartakovič – gitary
Juraj Čakajda – gitary, vokály
Marek Okša – bass
Jozef Lukáč – bicie

Názvy skladieb
1. Killer´s Thoughts
2. Immersed In Darkness
3. The Hatred
4. Queen Of The Forests

Kontakty:
Facebook: https://www.facebook.com/Constans-Compromissum-1917304478482345/
Bandzone: https://bandzone.cz/_91435
Youtube:

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj