Tribute fest 2021 v Bratislave ponúkne to najlepšie z tribute kapiel!

Začnite znovu festivalovo žiť a pripojte sa k nám na prvý Tribute Fest 2021. Letná sobotná noc pod holým nebom, ikonické rockové riffy, výber z toho najlepšieho, čo vie Slovensko svetu revivalového koncertovania ponúknuť, doplnené o zahraničnú ochutnávku. Jeden stage, päť kapiel a veľa dobrej muziky. Okrem slovenských revivalových kapiel sa na festivale zúčastní jedna zahraničný headliner– kapela 𝐈𝐫𝐨𝐧 𝐌𝐚𝐢𝐝𝐧𝐞𝐦 z Maďarska! Formácia 𝐈𝐫𝐨𝐧 𝐌𝐚𝐢𝐝𝐧𝐞𝐦 v tomto roku slávi 25. výročie založenia. V začiatku sa jednalo o hobby projekt, no časom kapela svojou kvalitou začala naberať na fanúšikovskej základni, čo sa odrazilo na návštevnosti ich koncertov. Chalani z kapely nezaháľali a úspechom prispôsobili aj javiskovú show, ktorá je čoraz profesionálnejšia. Takže rovnako, ako je tomu pri originál legende 𝐈𝐫𝐨𝐧 𝐌𝐚𝐢𝐝𝐞𝐧, aj na koncertoch tribute bandu 𝐈𝐫𝐨𝐧 𝐌𝐚𝐢𝐝𝐧𝐞𝐦 aktuálne uvidíte obrovské paravány a rovnako tak na pódiu nechýba 2,5 metrový pohyblivý maskot Eddie. Pred pandémiou 𝐈𝐫𝐨𝐧 𝐌𝐚𝐢𝐝𝐧𝐞𝐦 hrávali ročne viac ako 30 koncertov po celej Európe od Belgicka, Nemecka, cez severské štáty, Balkán až po Rumunsko.

Chalani majú vo svojom repertoári viac ako 60 piesní, medzi nimi aj také, ktoré 𝐈𝐫𝐨𝐧 𝐌𝐚𝐢𝐝𝐞𝐧 nikdy nehrali naživo. Napríklad ”Alexander the Great” a ”Flash of the Blade”, no tešiť sa môžete aj na absolútnu klasiku žánru, songy ako “The Trooper”, “Aces High” alebo ”Hallowed Be Thy Name”. Preklad slova „majdnem”, ktoré si kapela vtipne zvolila do názvu, znamená v maďarčine „takmer“ a vy, milí nadšenci rockovej muziky, si určite nenechajte ujsť ”takmer” dokonalé prevedenie pesničiek jednej z najväčších kapiel histórie heavy metalu – legendárnych 𝐈𝐫𝐨𝐧 𝐌𝐚𝐢𝐝𝐞𝐧 v podaní 𝐈𝐫𝐨𝐧 𝐌𝐚𝐢𝐝𝐧𝐞𝐦 v Bratislave!

Nápoje
Na horúčavy sme pripravení! 😎
Zabezpečenú pre vás máme kompletnú ponuku nápojov všetkého druhu. Ľadová drť od StreetFood VK padne v lete určite vhod. Nadšencov vínka poteší kvalitná ponuka od Villa Vino Rača. Miešané drinky, sekty a pestrý výber alko a nealko nápojov nájdete priamo v kamennom bufete Amfik Rača. Chýbať u nás nebude ani Kofola Originál, ktorú vám načapuje partner R&M MARO. Skvelým nástrojom na zahnanie smädu počas letných horúčav je nepochybne dobré pivo! Na 𝐓𝐫𝐢𝐛𝐮𝐭𝐞 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐞 sa osviežite čerstvým, vychladeným pivkom priamo z miestneho pivovaru. O blaho vašich chuťových pohárikov sa postará 𝐏𝐢𝐯𝐨𝐯𝐚𝐫 𝐔 Á𝐛𝐞𝐥𝐚.

Jedlo:
Na Tribute feste hladní nebudete. Pripravené budú dobroty od StreetFood VK, ktorý vás poteší skvelými waflami, cukrovou vatou, popcornom a osvieža zmrzlinou. Bistrô u Donatky vás zasýti rôznymi druhmi výborných palaciniek všakovakých príchutí .
Pre labužníkov sa od skorých ranných hodín bude v areáli dopekať 𝐦𝐥𝐚𝐝𝐲́ 𝐛𝐲́𝐤. Obed v sobotu doma preto kľudne vynechajte. K spokojnosti vás grilovaným hovädzím mäskom nasýti partner 𝐌𝐀𝐑𝐎 𝐑&𝐌. Pre nadšencov klasickej formy podávania hovädzinky bude k dispozícii 𝐩𝐨𝐧𝐮𝐤𝐚 𝐬𝐤𝐯𝐞𝐥𝐲́𝐜𝐡 𝐛𝐮𝐫𝐠𝐫𝐨𝐯 od partnera 𝐁𝐲𝐬𝐭𝐫𝐨. V zálohe majú burgre aj pre vegetariánov 😉. No a čo by to bol za festival bez poriadnych langošov! Tie najlepšie dodajú na Tribute fest priamo 𝐋𝐚𝐧𝐠𝐨𝐬̌𝐞 𝐬.𝐫.𝐨.

PROGRAM!
Brány račianskeho amfíku sa otvoria v sobotu 7.8. o 15:00, pivné pípy budú naštartované.
Od 16:00 kapely odohrajú koncerty v nasledovnom poradí:

1. BAC/DC
2. Mötherhööd
3. Intrepid
4. Iron Maidnem
5. Together As One

Do skorého rána sa potom zabavíte na oficiálnej afterpárty v Randal Club – live&wild rock’n’roll music club s DJ-om Markym, ktorá začína o 23:00. Pre návštevníkov Tribute festu s páskou na ruke bude na ňu vstup grátis.

Účinkujúci:

DEATH (Together as One) SK
https://www.facebook.com/TogetherAsOneSK
IRON MAIDEN (Iron Maidnem) HU
https://www.facebook.com/ironmaidnem
METALLICA (Intrepid) SK
https://www.facebook.com/intrepidcover
MOTORHEAD (Mötherhööd) SK
https://www.facebook.com/M%C3%B6therh%C3%B6%C3%B6d-112519090494289
AC/DC (BAC/DC) SK
https://www.facebook.com/Acdcbratislava

Informácie:
Dátum: 07.08.2021
Miesto: Amfiteáter Rača, Bratislava
Vstupenky: www.ticketportal.sk/event/Tribute-fest
FB Event: https://www.facebook.com/events/901668707351379/

FB Stránka: https://www.facebook.com/TributeFest2021/

Použité texty pochádzajú z FB stránky Tribute Fest 2021

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj