Deviaty ročník Besnenia Zbojníkov bude už tento piatok!

Deviaty ročník je tu!
Nastal čas na ďalšie Zbojnícke Besnenie, ktoré prebehne už tento piatok – 16.7. BESNENIE ZBOJNÍKOV vol.9 sa uskutoční tentokrát na garážach pod Prístavným mostom a v prípade nepriaznivého počasia sa ukryjete do MMC. Svoje ľubozvučné tóny zahrajú Hrdzavý nôž, Tatrofka 200025000, Brizolit a samozrejme aj hlavní organizátori Catastrofy. Tradične budú všetkých vítať živí zbojníci, bude aj tombola, merch kapiel a Axel burgre. Pripravte si pečienky, topánky, poznámky, peniaze a dobrú náladu!


Niečo od organizátorov, ďalšie informácie, hľadaj na FB udalosti:

– Myslíme na každého a tak riešime pódium, na ktoré dovidia ľudia nižší, ale aj tí, čo stoja opodiaľ. V prípade dažďa sa koncert odohrá z otvorenej garáže.
– Tradične sa objavia aj ZBOJNÍCI, ktorí budú už tradične žrebovať TOMBOLU o vecné ceny zúčastnených kapiel. O vegan občerstvenie sa postará Axel a pravdepodobne ešte niekto (budeme informovať)

Zahrajú:

HRDZAVÝ NÓŽ – Pichľavý hardkorpank z dolnej zeme. Pod rebrom tlačí jeho čepeľ horšie jak hrdzavý hák.
https://bandzone.cz/_105617…
TATROFKA 200025000 – Podľa starého príslovia „Tatra nezná bratra“ sa toto hudobné teleso z Petržalky valí scénou a valcuje všetko živé, mŕtve aj polomŕtve ako Ráž.
https://open.spotify.com/album/0rUfHWGwdowMytHO8h1bKl
BRIZOLIT – Lyrika petržalského výklenku a ťažkotonážne skladby, čo ti rozšlapú rebrá jak infarktové stavy. V tento slávnostný deň aj pokrstia svoj debutový album Ráno Biznis Večer Fleks.
https://open.spotify.com/album/5ywFwaUZI1f3gfcG7AfZ4r
CATASTROFY – Zapredaný hipsterizmus.
https://open.spotify.com/album/6TqgFAsVfO0zQHU89ifC1X

Dátum: 16.7.2021
Miesto: Garáže Pod Pristavným mostom, Bratislava
Štart: 18:00
FB Event: https://www.facebook.com/events/312311127019425

Vstup: 10€

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj