Československá verzia MetalGate Czech Death Fest 2021 otvorí svoje v júny!

Podobne ako v minulom roku sa situácia aj v Českej republike vylepšila natoľko, že sa pomaly, ale iste spúšťajú festivaly. Jeden z prvých tohtoročných prebehne už 17.6. – 19.6. v Kempu Brodský! Post-covidová doba si však samozrejme vyžaduje svoje špecifiká a neobíde sa bez rôznych hygienických nariadení a protipandemických opatrení platných pre Českú republiku. Všetko sa odohrá na jednom pódiu a behom troch dní sa vystrieda 36 kapiel z Česko-Slovenskej scény. Festival teda prebehne bez účasti zahraničných kapiel. Organizátori ponúkajú nasledovné možnosti kompenzácie:

Abychom vám nicméně takovýto downgrade alespoň nějakým způsobem vykompenzovali, a zároveň vám poděkovali za vaši neustálou podporu, přichystali jsme pro vás následující dva bonusy, ze kterých si budete moci na místě vybrat: Buď si přímo na Broďáku budete moci již nyní zakoupit vstupenky na MGCDF 2022 a to se slevou 300 Kč, nebo si zvolit poukázku na 8 piv zdarma v našem venkovním festivalovém výčepu (na čepu bude Primátor 11). O vybraný bonus si řekněte hned při vstupu na festival, později to bohužel nebude z organizačních důvodů možné.Zároveň kdo ať už z jakéhokoliv důvodu nebude moci na letošní ročník dorazit a má platnou vstupenku, tato zůstává v platnosti na rok 2022. Samozřejmě pokud byste chtěli z jakéhokoliv důvodu vstupné vrátit, můžete i nadále tak učinit tam, kde jste svoji vstupenku zakoupili. A když už jsme u vstupenek, stále běží předprodej závěrečné emise lístků v Tortharry shopu (http://www.shop1.tortharry.com/…/metalgate-czech-death…/), a to do vyprodání kapacity. Pokud tedy ještě nemáte lístek, doporučujeme si ho zakoupit právě v předprodeji, jelikož aktuálně nemůžeme garantovat, že vstupenky budou k prodeji i na místě.

Organizátori zároveň zverejnili aj plagát so všetkými vystupujúcimi kapelami. Zo slovenských sa na súpiske objavil Doomas a Stercore. Hlavými headlinermi budú Root, Debustrol, Malignant Tumour, Gutalax a Tortharry. V súpiske ďalej nájdete napr. kapelu Elbe, Brutally Deceased, Fleshless, Anime Torment, Shaark, Prolapsed, Innersphere, Silent Generation, Poppy Seed Grinder a množstvo ďalších českých kapiel. Program je teda naozaj pestrý, pretože budú zastúpené mnohé metalové štýly, od thrash metalu, cez death metal, až po grind-core, či death core/metalcore. Program bude zverejnený čoskoro, takže ak sa na festival chystáte, určite odporúčame sledovať udalosť na FB, prípadne stránku festivalu.Informácie v kocke:
Dátum: 17.6. – 19.6.2021
Miesto: Kemp Brodský
Vstup: 1100 Kč
FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/2422626784680672/
Webová stránka: http://www.czechdeathfest.cz/
FB stránka festivalu: https://www.facebook.com/czechdeathfest

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj