Dve legendy Bratislavy u 4 NEW BLOOD!

Vydavateľstvo 4 New Blood opäť vytiahlo zaujímavé nahrávky, ktoré budovali mnohým mladosť, ale hlavne scénu. Prvou je známa bratislavská HC kapela TESTIMONY, ktorá žiaľ so začiatkom milénia zanikla. Zanechala však po sebe dva full albumy a 4 New Blood ich prináša v digitálnej kvalite. Dva albumy od Testimony – Satisfaction Warranted a Of life and death si môžete vypočuť aj hneď teraz na Youtube, alebo môžete utratiť nejaké peniaze na Bandcampe, kde si albumy môžete buď kúpiť, alebo tiež aj vypočuť.

Ďalšou skupinou, ktorá svoju činnosť  na smútok mnohých už tiež ukončila je ŠVABLAST. Hoci možno nie sú na Slovensku až tak známi ako Testimony, minimálne v regióne západného Slovenska sa určite každému UG fanúšikovi vryli do mozgových závitov. Čo ešte majú s Testimony spoločné? Dvaja členovia Švablastu hrali aj v Testimony. 4 New Blood sa teda aj v prípade Švablastu zaslúžili digitálne vydanie na Bandcampe a na Youtube ich jediného full albumu, ktorý bol pomenovaný eponymne podľa kapely.

Takže, ak vás náhodou tieto dve kapely obišli, môžete sa cez víkend započúvať ako znela bratislavská UG HC, grindcore, death metalová hudba v rokoch deväťdesiatych až niekedy do roku 2009. Zároveň si zapamätajte aj názov vydavateľstva 4 NEW BLOOD, pretože ich priniesli a verím, že prinesú ešte mnoho ďalších prekvapení z útrob našej malej slovenskej UG scény.

4 NEW BLOOD:
https://www.facebook.com/4NEWBLOOD
https://www.4newblood.com/

Bandcamp Testimony:
https://testimonyband.bandcamp.com/?fbclid=IwAR1b_kq1WQU8PukPlyARvxijOG6WRQFiBUdx2qiT6SF1RyJlnRGM1EZYazw

Bandcamp Švablast:

https://svablast.bandcamp.com/releases?fbclid=IwAR2Gmf_AIQP8JtR6yK1EO5LOHdjnEFloKfnco6tiyUbVEy1qcfnvDd-8duc

Youtube Švablast:

Youtube Testimony:

Testimony zostava

Tibor „Cibi“- drums
Marek „Trotel“ – guitars, vocal
Peter „Lochy“ – guitars
Roman „Bom-par Hulo“ – bass

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj