SÚŤAŽ O 4 x NAJNOVŠIE VYDANIA SLOVAK METAL ARMY!

Vydavateľstvo Slovak Metal Army pomohlo na svet koncom februára štyrom novým titulom zo slovenskej a českej scény. Zo Slovenska ide o thrash kapelu Performed. Z českej republiky boli vydané až tri diela – Anime Torment, Innersphere a The Split. Počuli ste už digitálne aspoň jednu z týchto kapiel? Ak nie, môžete to napraviť a dokonca vyhrať jedno z týchto CD. V spolupráci so SMA sme pre vás pripravili súťaž o CD menovaných kapiel.

Podmienky súťaže:

  1. Daj like na stránku aspoň jednej z kapiel
  2. Daj like na stránku SMA
  3. Napíš nám, ktorý song z nového albumu jednej zo 4 kapiel sa ti páči najviac

Každý sa môže zapojiť do súťaže iba jeden krát a len o jedno zo 4 CD. Dobre si preto rozmyslite, ktoré zo 4 CD by ste mali doma najradšej, prípadne, ktoré vám chýba, ak už niektoré z nich máte :).
Odpoveď na tretiu otázku nám napíšte na adresu metalexpress@metalexpress.sk. Do emailu priložte aj screen shot, že máte LIKE na stránke kapely a SMA. Do predmetu napíšte SÚŤAŽ SMA.

Súťaž začína dnešným dňom 13.3.2021 a potrvá do 31.3.2021! 1.4. budeme žrebovať a výhercov budeme kontaktovať na adresách, z ktorých nám prišli odpovede. Vzhľadom na GDPR nebudeme zverejňovať celé mená ani emailové adresy.


Pre inšpiráciu pripájame linky a odkazy na všetky 4 kapely.

Anime Torment

https://www.facebook.com/animetorment

Innersphere

https://www.facebook.com/innerspheremetal

The Split

https://www.facebook.com/thesplitprog

Performed

https://www.facebook.com/performedmetal

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj