SLOVAK METAL ARMY vydá SLOVAK METAL ARMY SAMPLER #1!

Slovak Metal Army pripravili novinku pre všetkých fanúšikov slovenského a českého metalu. Prvé oficiálne vydanie kompilačky s Česko-Slovenskými kapelami pod patronátom SMA bude slúžiť pre podporu domácej scény nielen medzi fanúšikmi doma, aj po celom svete. SLOVAK METAL ARMY SAMPLER #1 predstaví kapely, ktoré vyšli, alebo ešte len vyjdu pod SMA/ISP, ale je tu tiež priestor pre ďalšie, ktoré si album povedzme vydali sami, poprípade vyšiel len v digitálnej podobe a takto sa dostanú aspoň jednou skladbou na fyzický formát. Žánrové ohraničenie nie je a na sampler sa dostane hudba, ktorá za to stojí a bude spĺňať reprezentatívny charakter.

Keďže toto vydanie je klasickým samplerom, a jeho poslaním je „BYŤ ZA FREE“, bude to len klasické CD v kartónovej obálke so zoznamom skladieb. Podstatné informácie si však každý nájde na webstránke, ktorá bude tomuto sampleru patriť a obsahovať všetky informácie o kapelách, teda potrebný materiál, odkazy na ich weby, sociálne siete atď… no a k tomu si budete môcť stiahnuť aj plnohodnotný obal pre klasickú CD krabičku, ktorý si môžete sami vytlačiť a poskladať si tak sampler na policu k ostatným albumom. Na zadnej strane obalu nájdete webadresu a tiež QR kód.

SLOVAK METAL ARMY SAMPLER #1 budeme posielať na vyžiadanie každého metaláky/čky za cenu poštovného, alebo spolu s objednávkami z našej TRUHLICE. Ďalej sa tento sampler dostane do rúk promotérom, webzinom a predovšetkým rádiám, ale k dispozícii bude aj u všetkých zúčastnených kapiel. Zdarma bude celý k dispozícii na digitálnych platformách, na Youtube a na Bandcamp profile SMA/ISP za symbolickú cenu 0,01€ (poprípade dobrovoľný príspevok). Ak pôjde všetko podľa plánov, SLOVAK METAL ARMY SAMPLER #1 budete môcť získať už na prelome 03/04 v tomto roku. Celkový náklad je 3.000 ks!

AVE METAL

PS.: Kapely, ktoré by sa chceli zapojiť, kľudne píšte na info@slovakmetalarmy.sk

Článok pochádza z webu SMA.

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj