Koncert SEMBLANT je presunutý na rok 2022!

SEMBLANT  po prvýkrát na Slovensku !!

NOVÝ DÁTUM -27.2.2022 !!

Vstupenky ostávajú v platnosti!!

Jediná show pre Česko -Slovensko, Maďarsko a Rakúsko !!

Jedna z najznámejších brazílskych melodic death metalových kapiel SEMBLANT na čele s charizmatickou Mizuho Lin prichádza v rámci európskeho turné po prvýkrát na Slovensko. Tvorba kapely predstavuje jedinečnú zmes melodického death metalu s prvkami dark /gothického metalu. Kapela vznikla v roku 2006 a po niekoľkých zmenách v zostave sa zastabilizovala a postupne sa stala jednou z najdôležitejších  metalových kapiel v Brazílii a je považovaná jednou z prvých „Vampiric“ metalových skupín v krajine. Napriek svojím charakteristikám, nie je možné označiť presne zvuk kapely a presne je zaradiť do hudobného štýlu. Kapela má extrémne ťažký zvuk (vedený dvoma siedmimi strunovými gitarami a rýchlymi a presnými bicími) plus veľa všestranných vokálov, ktoré prezentuje Sergio a sexi Mizuho .

Ako support sa predstaví fínska modern metalová kapela As I May, ktorá kombinuje melodický metal, francúzska female fronted symphonic metalová kapela Beneath My Sins a nemecká alternatívno  metalová kapela  VII ARC.

Predpredaj lístkov:

  • cez Predpredaj.sk, Predprodej.cz
  • vo všetkých pobočkách Slovak Telekomu

HLAVNÍ MEDIÁLNI PARTNERI: Rock Hard Slovakia,

Mediálni partneri: Headbanger, ProRocker.sk, Music–zone.eu,Valhalla, citylife.sk, Fobiazine.cz, Orbis metallum, Free Metal Promotion, Slovak Metal Army, Metalexpress, Stormbringer, Perun.hr, Metal- mania.sk a Musicgate.cz.

Koncert sa uskutoční dňa 27.2.2022 Randal club Bratislava

Tlačová správa

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj