Potešte svojich blízkych metalovým merchom!

Myslím si, že pre mnohých sa tento večer rozplynuli posledné nádeje. Situácia je od októbra pre mnohé podniky likvidačná a myslím si, že budeme radi, ak sa po tomto všetkom budeme mať kde ísť pozrieť na koncert. Prepáčte za tento plačlivý úvod, ale je mi to naozaj veľmi ľúto! Tento článok je len ako inšpirácia pre vás. Merch si môžete objednať od klubov, vydavateľov, ale aj kapiel, ktoré tu nespomínam, tak zablúďte na stránku svojej obľúbenej kapely. Neváhajte a podporte kúpou kohokoľvek, kto si to podľa vás zaslúži, alebo len urobte radosť svojim blízkym, ďalekým, kamarátom, priateľom, milenkám, milencom, mamám, otcom….nech už sa rozhodnete podporiť kohokoľvek :). Poďme teda rovno k veci:

COLLOSSEUM KOŠICE
Ako prvé si dovoľujem uviesť Košice a klub Collosseum. Podporiť ich môžete kúpou mikin, tričiek atď., alebo len ľubovolnou sumou. Viac informácii nájdete na ich Facebook stránke:
https://www.facebook.com/collosseumclub

SMER KLUB 77 – ŽILINA
V podobne nezávideniahodnej situácii sa nachádza Smer klub 77 v Žiline. Tu sa konalo už niekoľko live streamov – koncertov rôznych interpretov. Podporiť teda môžete nielen kapely, ale aj tento klub.
https://www.facebook.com/smerklub77

VIANOČNÁ AKCIA NA MONSTORNOMICON A NOMENMORTIS – POSLEDNÉ KUSY
Ešte sa na chvíľu zastavíme opäť na východe. Posledné kusy svojej knihy ponúka Martin Lukáč. Viac sa dozviete nižšie:
Spočíva v tom, že ak zavčasu napíšeš správu, dozvieš sa, čo máš spraviť, aby sa k tebe niektorý z posledných výtlačkov Monstronomiconu stihol dostať ešte pred sviatkami J
Môžeš to mať aj s venovaním a podpisom, môžeš sa dokonca spýtať aj na to, či sú v ponuke nejaké veci od Nomenmortis, ale to sú dokopy hádam tri triká na urastenejšiu postavu a inak asi nič, to posledné CD z roku 2011 ešte stále považujem za rezervované, aj keď naveky ho tiež sušiť doma nebudem.
https://www.facebook.com/Monstronomicon

SLovak Metal Army a ich ponuka – TRIČKÁ ZADARMO !!!
Hej, blížia sa Vianoce, ale zároveň ako každý v tejto dobe aj my potrebujeme aspoň malú injekciu a preto ponúkam tieto triká, ktoré sú aktuálne na polici ZADARA komukoľvek, kto si objedná z našej TRUHLICE skladové veci za 30€ bez pošty. Postačí ak do komentu napíšeš ktoré triko chceš, zároveň aj do poznámky v objednávke cez TRUHLICU. VOPRED ĎAKUJEM ZA PODPORU 🤘 AVE METAL
OBJEDNÁVKY SEM: https://lnk.sk/amz3
POZOR! Kým objednáš, najskôr napíš do komentu pod tento status ktoré triko chceš! Až potom urob objednávku, pretože sú po jednom kuse, aby sme sa tu medzi sebou neštengrovali a treba sa pozrieť čo ste si už odchytili…

Zoznam tričiek:
SAMSARA veľkosť M – krátky rukáv
SLOVAK METAL ARMY veľkosť L – dlhý rukáv
ENDLESS CURSE veľkosť XL – krátky rukáv
VORACIOUS SCOURGE veľkosť L – krátky rukáv
MASS BURIAL ženské veľkosť L – krátky rukáv
SMA BIELE veľkosť XL – krátky rukáv
BRUTE veľkosť M – krátky rukáv
KLIKNI SEM ABY SI SA DOSTAL NA STATUS A OBJEDNAL

FLESH PARTY FESTIVAL – MIKINY
Pripravili sme pre vás mikiny s kapucňou v dvoch farbách, v modrej a červenej s logom festivalu na prsiach, s veľkosťami od S po XXXL. Cena je 30 € + pošta. Počet kusov, farbu, veľkosť a ďalšie detaily nám píšte do správ.
Viac informácií:
https://www.facebook.com/fleshparty.openairfest

POZOR – Objednať je možné len do soboty 12.12.2020

Bizarre Leprous Production CZ
NEW Diabolical merchandise v Eshope!!!!
DEMONICAL – World Domination Hoodie (M-XXL) 44€ / 1100KČ
DEMONICAL – World Domination T-shirt (M-XXL) 18€ / 450kč
Toto je najnovší prírastok merchu u českých susedov, no výnimkou nie sú ani ďalšie kúsky, ktoré nesmú chýbať v tvojej kolekcii. Pozrite si Eshop a určite na niečo narazíte!
http://bizarre.eshop-zdarma.cz/index.php

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj