Nádielka noviniek od slovenských metalových kapiel na sviatky!

Tieto sviatky sú zvláštne, špeciálne a zároveň trochu smutné. Za určité pozitívum môžeme považovať aspoň to, že vďaka súčasnej situácii sa viaceré skupiny rozhodli dať svojim fanúšikom či hejterom o sebe vedieť, keďže sa nemôžeme stretnúť  na koncertoch. Za normálnych okolností by sme si totiž minimálne dnes mohli odskočiť na koncert do Fugy, väčšinou býval koncert aj v Banskej Bystrici (Satan Claus, Spomienka na priateľov….), v Liptovskom Mikuláši a v ďalších mestách….Jednoducho, minulý rok si človek pomaly od dobroty ani nevedel vybrať, na ktorý koncert ísť, ktorému dať prednosť. Tento rok je situácia presne opačná, resp. počet koncertov sa rovná nule. V posledných dňoch však pribudli novinky od slovenských kapiel, takže aspoň takto virtuálne si môžete niečo nové od nich vypočuť.

Bloodcut a ich Vzoianočný príbeh plný krvi
Martinská old school death metalová kapela sa už dlhšie neozvala, vlastne veľmi dlho. Skupina bola po vydarenom debute zakrátko uložená k hibernácii. Momentálne sú koncertne nečinná kapela, ale zakladajúci člen Janek sa rozhodol pripomenúť, že tu Bloodcut ešte stále je. Tak šťastné a old school death metalové Vianoce :).
https://www.facebook.com/Bloodcut/

Namiesto koncertu, Disfear!
25.12. sa vždy uskutočňoval v Bratislave koncert vo FUGE, ktorý organizovala kapela Adacta. Tento rok to samozrejme nebolo možné a tak sa kapela rozhodla spraviť aspoň nejakú náhradu a vzniklo 17 minútové video, kde hrá Adacta Disfear z EP „A Brutal sign of war“. Viac podrobností nájdete pod videom.

1. Intro 00:00

02. A Brutal Sight Of War 01:02

03. Judgement Day 03:21

04. Forced To Conform 05:32

05. No Hope Of Survival 07:11

06. Religion 08:41

07. Min Elegi 10:15

08. Undergång 11:48

09. Vietnam Idag 13:27

10. Det Sista Kriget 15:43

Line up: Vocal: Matúš
Left guitar: Maxime N
Right guitar: Martin H
Bass: Špendlík
Drums: Kubo
Recorded live on November 28th, 2020 in ADACTA rehearsal room.
Video recorded and produced by Braňo Vartovník. Audio recorded, mixed and mastered by Maxime N.

Kazostroj a ich Vianočná Mizéria!

Kazostroj vydal tento rok EP Malomestská mizéria. Ich najnovší zverejnený song MIZÉRIA z nového EP najminimalistickejší. Tu je na mieste podať vysvetlenie od samotnej kapely k tejto skladbe: Mnoho ľudí dnes tvrdí, že sme otroci, alebo neslobodní. Ja si to nemyslím. Nikto nás neobmedzuje. Ak nie sme slobodní, tak len preto, že nás zotročuje náš vnútorný stroj, zložený z tráum, obáv a depresií. Tento rok bol mizerný, plný utrpenia a smrti, no i v rámci toho sme dokázali nájsť trochu radosti – zahrali sme si na kultových garážach, nahrávali sme na osemstopový analóg, vydali sme priehršť nových songov, CDčiek a kaziet. Budúci rok bude určite lepší, verím tomu!
Tešíme sa, keď sa s vami už budeme môcť osobne stretnúť. Dovtedy buďte zdraví. Užívajte sviatky, nech už oslavujete Vianoce, Chanuku, Slnovrat alebo Lietajúce špagetové monštrum.
S pozdravom
DELOBUCHEL – MYKEY – HUGO

Enema Shower a smútok všetkých prostitútok
Mysleli ste niekto, čo sa stalo s úbohými prostitútkami počas tejto pandémie? Máme tu síce Pornhub, ale je to ako s koncertami, predsa len si tie silikónové prsia asi radšej pomačkáte živé, ako na obrazovke monitoru. Enema Shower teda prináša nové, trojskladbové EP s názvom Pandemic Prostitution. Stiahnuť si ho symbolicky môžete zadarmo, až dovtedy, kým tu bude pandémia, čiže ešte nejakú dobu.
https://www.facebook.com/bondagegoregrind

https://enemashower.bandcamp.com/album/pandemic-prostitution?fbclid=IwAR0DBZc8yBA2DZj2voEiI1hDXBjlgZ8l65UFGCwm5xW4q9oLbb6L0rd8nQQ

Catastrofy a Zbojnícky stromček

 

Pozor, toto nie je hudobný klip, ani singel. Keďže skupina Catastrofy sa už tak nejako spája so zbojníkmi, pripravili si na štedrý večer rozprávku pre všetkých dospelých. Ak teda nemáte chuť na žiadne melódie, môžete si vypočuť rozprávku o Kazimírovi a jeho družine.
https://www.facebook.com/catastrofy

 

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj