Knižná nádielka od Pištu Vandala alebo tip na vianočné čítanie!

Vianoce sú každoročne sviatkami, kedy si nájdeme čas aj na veci, ktoré možno cez rok odkladáme. Jednou z týchto činností môže byť aj čítanie kníh. Keďže tento rok asi nebudú prebiehať ani bujaré Štefanské oslavy, či iné obľúbene Vianočné a  Povianočné činnosti, môžete sa zahĺbiť napríklad do čítania a popri tom počúvať „pekelnú muziku“. Pišta Vandal, alebo civilným menom Štefan Chrappa po dlhšom čase prináša dokonca až dve knihy z metalového prostredia. Jedna vyšla už počas novembra a určite ste mnohí jej vydanie zaznamenali na rôznych sociálnych kanáloch.

Ide o knižku s názvom Metalosaurus. Uplynulo už 15 rokov odvtedy, čo na rádiu FM môžeme každý pondelok počúvať dvojhodinovú reláciu Headbanger_FM. Počuť ste mohli až 800 dvojhodinoviek, čiže 800 rozhovorov o metale, 800 dvojhodinoviek s metalovou muzikou. Kniha Metalosaurus vyšla pri príležitosti tohto jubilea. Napísali ju Pišta Vandal o Rudi Rus, hlavná postava relácie Headbanger, je urobená formou rozhovorov. Na 268 stranách nájdete 16 rozhovorov, 62 fotografií renomovaných fotografov zo slovenskej punkovej a metalovej scény (Werdza, Brano Vartovník, Martin Mayer a ďalší) a predhovor od Sama Marca. Nachádza sa tu aj 160 hudobných tipov vo výročných rebríčkoch 2005 – 2020, Spotify playlist a 14 hodín a tri minúty precízne vyberanej hudby.

Knihu zoženiete na nasledujúcich odkazoch:

https://headbangerfm.bigcartel.com/product/kniha-metalosaurus
https://www.facebook.com/marketplace/item/4127262667300922/?ref=mini_shop_storefront

Druhým počinom Štefana Chrappu je pokračovanie knihy Pekelná muzika II. s podtitulom „Nuda v Bekstejdži“. Ak si ešte spomínate na jej prvú časť, boli to veselé historky o rokenrole, zlobe, šialených nápadov, pomste a sexe na 130 stranách. Čo bude obsahovať pokračovanie tentokrát? Vzhľadom na to, že kniha sa tlačila len včera a do predaja príde až o nejakú dobu, môžete sa nechať prekvapiť a o zábavne príhody, aj z bekstejdžu určite nebude núdza.
Dodávam krátky úryvok z FB stránky ČAD:

„V tomto týždni budeme mať v rukách Pekelnú muziku 2! Pišta tvrdí, že to bude obskúrne čítanie. Pýtali ste sa či to stihneme do Vianoc, tak vypadá že hej a budeme knihu aj posielať cez Vandalshop. Zostaňte na dráte, budeme vás informovať.

Sledujte teda nasledujúce kanály:
https://www.facebook.com/cadripcore
http://vandalshop.sk/

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj