Besna má od pondelka na svete debutový videoklip s názvom Jazero!

V pondelok 21. septembra 2020 odpremiérovala post-black metalová kapela BESNA z Bratislavy svoj debutový videoklip k skladbe Jazero. Pieseň bola vydaná 12.9.2020 na Split albume s nemeckou melodic black metalovou kapelou ABYSS pod hlavičkou nemeckého vydavateľstva Wolfmond Production.

O výrobu videa sa postarala mladá Skupina Umelcov Kreatívnej Alternatívy (SUKA. Crew) zo Žiliny. Strih mal na starosti ich rovesník Dominik Repkovský a s cennými radami pomohol aj skúsený filmár a režisér Peter Pavlík. Zábery v klipe boli nasnímané na viacerých miestach po Slovensku: Ostrov Kopáč v Bratislave, Lom Nezbud pri Varíne, Liptovská Mara a Vysoké Tatry. Text piesne vraví o situáciách a konfliktoch, ktoré miesto toho aby sme mali odvahu a silu riešiť v danom momente, uzatvárame vo svojom vnútri. Aby každý z nás mohol rásť ako človek, musí sa do týchto opakovane ‘ponoriť’ a priznať si sám pred sebou krivdy, ktoré spôsobil ostatným.

Videoklip:

Linky na Split Abyss / Besna:

Bandcamp: https://wolfmondproduction.bandcamp.com/album/abyss-besna-split

Spotify: https://open.spotify.com/album/184bq1v7Ywqw0WFNarRRlZ?fbclid=IwAR2N8eEdV9_VtFoJMFiYNUzPEyVV39WWjsv60penulX1yRdwdlTIF5Ol9oA

Youtube: https://youtu.be/_hYhyNY-aqY

Tlačová správa – Besna

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj