Novinky z tábora Arawn!

Pred nedávnom vypustila mostecká banda Arawn dva single Z/N/P/ a Pohan, z pripravovaného druhého albumu. Ten vyjde na jeseň tohto roku pod názvom Odkazy doby, opäť pod krídlami SMA. 8. augusta sa kapela vrátila z brnenského štúdia Sonidos, kde pod dohľadom majstra zvuku Zdeňka Ondráčka celé dielo dokončila a skompletovala. A ako zvuk pochádza rovnako ako v prípade prvotiny z brnenského štúdia, tak aj cover ako pri debute bude dielom maliara Michaela Janovského. Podľa vlastných slov, kapela neponechala nič náhode, materiál dôkladne pripravila a aktuálne sa čaká na finálny mastering. Krst albumu je naplánovaný na 14. novembra v Chomutove, 28. novembra v Českej Lípe a 12. decembra na domácej pôde SMA v Ružomberku.

Kapela tiež s novým albumom chystá novinky a rozšírenie ponuky merchu. A tak by doska mala vyjsť nielen v klasickom formáte CD, ale aj ako digipack, vinyl… Fans sa môžu tešiť aj na tričká, mikiny, nášivky atď. Z tohto dôvodu kapela rozbehla projekt Startovač, založený na spolupráci medzi fanúšikmi a kapelou. Na ňom si môžu predplatiť z niekoľkých špeciálne vybraných balíčkov priamo ten, ktorý im bude vyhovovať, vrátane príspevku na nový klip. Určite to stojí za pozornosť.

Projekt Startovačhttps://www.startovac.cz/projekty/arawn-new-album-release/?fbclid=IwAR24TW1xbcrgMMuTx119Az9K3yJn_km3H4HTL7YPx1FK1BYysGqOfFuBynQ

FB Arawnhttps://www.facebook.com/Arawncz

FB SMAhttps://www.facebook.com/slovakmetalarmy/

Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj