Metelica v Bošanoch!

Tento rok je festivalov ako šafránu, ale v poslednom čase sa nám predsa len nejaké akcie vyplavujú na povrch. Jednou takou je Bošianska Metelica s poradovým číslom 2. Tento rok organizátori vsadili na model so zahraničným headlinerom. Nebudem klamať, tiež som čakal, ako to dopadne. Ale našťastie všetko vyzerá, že akcia prebehne tak ako má a maďarská grupa Ektomorf vystúpi bez nejakých problémov. Ak by sa našiel niekto, kto by týchto našich južných susedov nepoznal, tak vedzte, že ide o zabehnuté meno a jednu z najvýraznejších maďarských kapiel tvrdšieho ranku vôbec. Na scéne sa pohybujú od roku 1994 a posledným z pôvodnej zostavy zostal už iba spevák, gitarista a mozog kapely Zoli Farkas. Ich albumy vychádzali aj pod gigantom Nuclear Blast, posledné roky sa však presunuli pod krídla AFM Records. Podmanili si pódia takých festivalov ako Wacken, či With Full Force. A samozrejme, ak patríte medzi fanúšikov hudobného smeru, ktorému vystaval pomník Max Cavalera, tak už asi zrejme nedočkavo podupávate nohou do rytmu.

Bošianska Metelica však samozrejme nie je iba o jednej kapele, aj keď všetci to poznáme, že vždy sa čaká na najväčšie meno na plagáte. Ale kým hrábnu do strún Ektomorf, rozohrajú s vašim sluchovým zmyslom nerovný boj ďalšie kapely, menovite: Head2Down, True Reason, Ironic Modern World, Knightmare, Beautiful Bastards, MaeniaVoltage (zo zostavy na poslednú chvíľu vypadli Los Cocotos, ktorí sú aj na plagáte, ale organizátor prisľúbil náhradu, tak sledujte FB Event).

22. 8. 2020, Futbalový štadión, Bošany

Začiatok: 14:00

Vstup: predpredaj 8€ https://www.ticketportal.sk/event/Bosianska-metelica-vol2-Ektomorf-HU?idp=180673#modalVyberPocetMiest20

na mieste 12€

FB Eventhttps://www.facebook.com/events/236759534169738/

 

Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj