RAGE vo februári odohrajú koncert vo Zvolene!

Už čochvíľa sa môžete tešiť na skupinu RAGE vo Zvolene, spolu s ďalšími skvelými kapelami. Všetko sa odohrá 21.2. v Dome Kultúry ŽSR. Okrem ikonických Rage budete môcť počuť aj kapelu Serenity z Rakúska, Vanish z Nemecka a slovenské supporty – Motorscream Project a Eufory. Ak holdujete power metalu a symfonickému metalu, toto je koncert presne pre vás.
Viac informácií nájdete na FB udalosti:
https://www.facebook.com/events/2311735842208510/

RAGE
Kapela vznikla v roku 1984 pod názvom Avenger, ale krátko pred vydaním debutového albumu si zmenila meno na Rage. Od svojich začiatkov kapela patrí medzi najzásadnejšie kapely na metalovej scéne nielen v rodnom Nemecku, ale aj na svetovej scéne. V kapele sa počas jej pôsobenia vystriedalo množstvo hudobníkov ako Mike Terrana, Jorg Michael, Manni Schmidt či Victor Smolski. Od začiatkov v roku 1984 kapelu už 35 rokov vedie frontman Peter „Peavy“ Wagner a pod jeho vedením vzniklo 23 štúdiových albumov. Kapela okrem priamočiareho Heavy Metalu Momentálne kapela pracuje v štúdiu na novom albume, ktorý vychádza 10. Januára 2020.
SERENITY
Sú najzávažnejším zázrakom každého milovníka symfonického metalu! S plným pochopením ohromujúcej a vynikajúcej drámy je táto rakúska kapela jednou z najlepších rakúskych kapiel a vyhrali aj prestížnu Amadeus Austrian Music Award v roku 2017. Ich energia a radosť z hrania sa nedajú skrotiť a táto kapela je čistá symfonická radosť!
VANISH
Moderný Metal s charakterom a prudkým vokálom. Vanish nezodpovedá žiadnej kategórii je to len čistý Power Metal s nádychom Prog, Thrash metalu a množstvom emócií. Môže to byť stále ťažké a silné? Nemôže to byť, poviete? Áno, môže! Vanish dokáže vytvoriť nový zvuk prostredníctvom mocných piesní, veľkej produkcie a inšpirujúcich textov. To všetko vrcholí v silných vokáloch či už ich vidíte naživo alebo na počujete na nahrávke.
MOTORSCREAM PROJECT
Projekt hrajúci hlavne staré skladby Motörhead!!! …nie revival, nie tribute kapela!!! Z pôvodného zámeru sa stala úspešná plnohodnotná kapela, ktorá už skladá materiál na svoj debutový album. Tento večer kapela nebude hrať iba prevzaté skladby, ale predstaví aj svoju vlastnú tvorbu. Toto si rozhodne nenechaj ujsť!
EUFORY
Martinská heavy/power metalová kapela zaznamenala výrazný vzostup už po vydaní debutového albumu Flying Island a novinkou Higher & Higher si kapela získava priazeň aj mimo našej krajiny. Aj keď sú ešte mladá kapela majú za sebou prestížne ocenenie v súťažiach Slovenská hudobná liga, Rocková maturita a druhý rok po sebe boli pozvaní aby vystúpili na festivale Masters Of Rock. Kapela už v minulosti predskakovala kapelám Bonfire, Rage, DragonHammeR, ale objavili sa aj na rôznych festivaloch.

Tlačová správa Michal Roháč

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj