Death Revival tento rok v januári!

Tradičná akcia, ktorá sa počas posledných rokov konala vždy v decembri, na výročie smrti Chucka Schuldinera sa tento rok presunula až na január. Ide o jedinečnú akciu, kedy zahrá Death revival jediný koncert v Bratislave.
Spolu s Death revival vystúpi aj legenda slovenského underground Sanatorium a zahrajú vám svoj brutal guttural sickness.
Niektorí z vás už postrehli, že v súčasnej zostave Sanatorium figurujú aj dvaja členovia Death revivalu, bude to istotne veľmi zaujímavé!
Ďalšia kapela, ktorá sa vám v tento večer predstaví je legenda metaloveho undergroundu: Ravenarium. Po dvoch rokoch prídu zahrať a určite predstavia aj nejaké nove songy zo svojho black-metaloveho repertoáru. Ako prvá kapela vystúpi výherca ankety, a to chalani z Revúcej – Bloody Redemption!!!! S ich old school death metalom všetkých navnadia na tento večer.

Čo sa týka vstupného, organizátori pripravili pre vás novinku:
ženy + deti do 12 rokov + seniori 60+ a samozrejme ZŤP majú vstup zadarmo!!!!!
Ostatní si môžu kúpiť lístok v predpredaji za za 7€ ( https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/death-sanatorium-ravenarium-2020-01-17/?fbclid=IwAR123nJ_3A7oKjbspkw304gUC7eOfju1y8QFUFdundji3zbTCrLACY-WCJ0 )
Na mieste bude vstupné 10 eur.

Kapely:
DEATH REVIVAL
https://www.facebook.com/DEATHrevivalSK/
SANATORIUM
www.facebook.com/SANATORIUMbrutal/
RAVENARIUM
www.facebook.com/ravenarium
BLOODY REDEMPTION
www.facebook.com/bloodyredemptionRA/

Dátum: 17.1.2020
Miesto: Randal Music Club, Bratislava
Vstup: Predpredaj 7 €, namieste 10 €
FB Event: https://www.facebook.com/events/2233402103538414/

Text z časti použitý z FB udalosti

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj