Thrash till Death v Randali!

Dva dni pred Mikulášom, dodá svoju nádielku pán Rohatý. Pekelne ostrý thrash metal si nájde útočisko v útrobách Randal Clubu. A kto bude vládnuť tomuto večeru? Germánsky thrash metal definovali hlavne tri kapely – Kreator, Sodom a samozrejme Destruction. Práve posledná menovaná legenda, vedená dvojicou Schmier a Mike priloží najviac pod kotol. Svoj Thrash till Death hrnú od polovice osemdesiatych rokov a zrejme každý, komu koluje thrash metal v krvi ako smrtiaca infekcia pozná každý tón albumov Infernal Overkill, Eternal Devastation, či Release from Agony. Tento rok im po trojročnej pauze (aj keď tá bola vyplnená albumom Thrash Anthems II., ale to je vlastne kompilačka) vyšiel nový album Born to Perish, tradične pod krídlami gigantu Nuclear Blast.

O support sa postarajú domáci Catastrofy, ktorí sú aktuálne v kurze a najmä naživo šliapu bezchybne a ďalšia nemecká kapela, Final Breath, ktorí sa síce na scéne pohybujú od polovice deväťdesiatych rokov, ale až tak výrazne do povedomia nikdy nevstúpili. O to viac môžu svojim krížencom thrash a death metalu prekvapiť.

4. 12. 2019, Randal Club, Bratislava

Začiatok: 19:00

Vstup: predpredaj 19€ https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/destruction-catastrofy-final-breath/?fbclid=IwAR1MUnjPhxtC0-0eJ0BU7n9MMiUt8bEpgUjFU7fk7gQslYCeLgsul3H95cU

na mieste 23€

FB Eventhttps://www.facebook.com/events/582809492222295/  

 

 

Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj