Singlová prietrž mračien

Je tu leto, väčšina z nás/vás je rozutekaná po festivaloch, ale kapely a vydavateľstvá nezaháľajú a uši a oči pravidelne zásobujú várkami noviniek. Takže si tu tradične vyhoďme zopár z nich.

Pohrobkovia Bolt Thower – Memoriam idú v pekelnom tempe. Predhadzujú fanúšikom tretí album Requiem for Mankind z ktorého pochádza klip The Veteran. Netreba zrejme rozoberať o čom je klip.

Zostaneme na území starého páchnuceho a zlovestného death metalu. Entombed A.D. Prídu na konci augusta s novým albumom Bowels of Earth a prostredníctvom klipu ku skladbe Torment Remains sa môžete presvedčiť, že sú stále vo forme.

Z prašivých zákutí death metalu nás cesty zavedú k španielskym vedátorom a milovníkom astronómie. Brutal/technická grupa Wormed prihodí do vyhne horúcich dní 19. júla štvorskladbové EP Metaportal, z ktorého pochádza lyric video k songu Cryptoubiquity.

Šesť rokov trvalo, kým sa brutal death/slamová hydra Devourment opäť rozhúpala k novému albumu. Aký bude album Obscene Majesty, ktorý Relapse Records vyvrhnú 16. augusta, si môžete urobiť obraz prostredníctvom skladby Cognitive Sedation Butchery.

Dnešok zakončíme v goregrindovom chlieviku. Doslovne. České fekálne zoskupenie Praselizer má na spadnutie nový album Fekální závislost. A práve z neho nám dávajú na ochutnávku mňamku Sakrální exkrement, aneb farářova hrachovka.

 

 

Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj