Na grindcore vlne už budúci týždeň v Čadci a Bratislave – Noisem a Currupt Moral Altar!

Heavy Metal Vomit Party uvádza:

CORRUPT MORAL ALTAR (grindcore, Liverpool, U.K.) – Zničujúci grindcore v najlepšej tradícii starých britských kapiel vedený ikonickým Johnom Cookom, ktorý posledných 5 rokov v živých vystúpeniach zaskakuje gitaru Mitcha Harrisa z NAPALM DEATH. Takisto je členom VENOMOUS CONCEPT (ex-členovia BRUTAL TRUTH a členovia NAPALM DEATH), naživo hobluje basu v black metal/grindcore šialenosti menom ANAAL NATHRAKH a takisto naživo vypomáhal ďalšej legende menom MALEVOLENT CREATION. Tento malý encyklopedický výklad by ti mal bohato stačiť..
https://corruptmoralaltar.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/CorruptMoralAltar/

NOISEM (grindcore/thrash metal, Baltimore, USA) – Aj keď chlapci v 80-tych rokoch ešte nežili, duch starého amerického thrash metalu je v ich muzike poriadne cítiť (na margo ich veku, debutový album „Agony Defined“ nahrali ešte ako tínejdžri ďaleko pred maturitným večierkom, bubeník iba prichádzal na strednú školu). Ich popularita vystrelila nahor rýchlosťou svetla a kapela už stihla byť na turné s takými velikánmi ako CARCASS, OBITUARY, NAILS, GORGUTS alebo IRON REAGAN! Gitarista sa minulý rok stal členom EXHUMED! Kapela predstaví ich čerstvý nový album „Cease To Exist“.. Rýchle pravačky a nekompromisné sóla!
https://noisem.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/NoisemBaltimore/

THE PUBLIC (hardcore, Čadca, SVK) – Po fakt dlhej dobe v Bratislave! Temný mix hardcore, grindcore a metalu s novým druhým gitaristom! Pokazíme ti úsmev na tvári, tým si buď istý..
https://thepublic.bandcamp.com/

Poznač si do kalendárika:
Dátum: 1.7.2019
Miesto: Acafe, Čadca
FB Event: https://www.facebook.com/events/1441695419321979/

Dátum: 2. 7. 2019
Miesto: Fuga, Bratislava
FB Event: https://www.facebook.com/events/352767502000602/

Text – Heavy Metal Vomit Party

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj