Suffocation, Belphegor a God Dethroned v nedeľu v Brne!

Ježiško by mal určite radosť. Ako inak lepšie osláviť Veľkú noc ako koncertom? Klub Melodka v Brne ponúka na tento sviatočný večer naozaj lahodný pokrm. Turné kapiel Suffocation, Belphegor a God Dethroned, za podpory Nordjevel a Darkrise.

Suffocation – Stavebný pilier brutal death metalu. Každý kto sa nazýva fanúšikom death metalu a obišli ho albumy ako Effigy of the Forgotten, alebo Pierced from Within, by sa mal ísť hanbiť do kúta. Kapela ale nežije z minulosti a pod vedením veselého chlapíka Terranca Hobbsa točí ďalšie a ďalšie albumy a takmer stále koncertuje všade po svete.

Belphegor – Keď už som spomenul potomka božieho, s týmito pánmi by asi kamarát nebol. Satanáši z krajiny rezňov, Sacherovej torty a Mozarta prinesú kus temnoty a rytmy drsného kríženca black a death metalu. Belphegor je obrovský pojem na scéne a naživo to bude zážitok ako pre ucho, tak aj pre oko.

God Dethroned – Holandská death metalová scéna bola vždy silná. V zozname vedľa mien ako Pestilence, Asphyx, Gorefest, Sinister… svieti ale aj meno God Dethroned. Po albume Under the Sign of the Iron Cross si dala kapela pauzu, ale o pár rokov sa vrátili naspäť na scénu a posledný, skvelý album The World Ablaze sa datuje do roku 2017. Pre fanúšikov old school death metalu to bude určite silný set.

Nordjevel – Nórsky black metal. Má zmysel k tomu niečo dodávať? Kto sa nadchýňa kapelami ako Dark Funeral, Immortal, Gorgoroth… ten si tu nájde to pravé orechové. Kapelu ste mali možnosť vidieť aj v našich končinách, naposledy približne pred rokom v Trenčíne. Ak by vám boli niektoré tváre v kapele povedomé, tak vedzte, že sa tu pohybujú bývalý členovia Dark Funeral, alebo Morbid Angel.

Darkrise – Kapela viac ako 20 rokov na scéne, šesť albumov čítajúca diskografia, ale vy ju nepoznáte? Tak nestrácajte čas a pošteklite lalôčky svojich uší aktuálnym albumom Circles of Failure. Death metal ako víno.

21. 4. 2019, Melodka, Brno

Začiatok: 19:00

FB Eventhttps://www.facebook.com/events/1852138248245070/

Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj