Singlová prietrž mračien

Začneme asi najdiskutovanejším klipom posledných dní. Rammstein sa po rokoch vracajú a znova sa na nich upierajú zraky a Nemci opäť na seba priťahujú kontroverzné názory. Ale veď práve tým sú známi celú ich kariéru. Klip ku skladbe Deutschland je predzvesťou nového albumu, ktorý by vraj mal zavítať medzi fanúšikov 17. mája.

Brutal death metalovej stálici Internal Bleeding vyšlo na jeseň minulého roku nové album Corrupting Influence. Z tohto nosiča samozrejme pochádza titulná klipovka.

O chvíľu tu máme Veľkú noc a keby Kristus nevstal z mŕtvych (dajme tomu, no…) tak by asi niesol prívlastok ako táto grécka temná grupa. Rotting Christ majú od februára vonku nový album The Heretics a z neho pochádza klip ku skladbe Hallowed Be Thy Name.

Z veľkej talianskej čižmy znovu povstáva hydra menom Fleshgod Apocalypse. Symfo-death metalová banda príde 24. mája s novým albumom Veleno, ktorý má pod svojím patronátom kolos Nuclear Blast. Zatiaľ ich fans musí stačiť ukážka v podobe skladby Carnivorous Lamb.

Thrash metalové divožienky z Brazílie Nervosa, ktoré o mesiac zahrajú v košickom Colloseu, nám posielajú pozdrav v podobe klipu ku skladbe Raise Your Fist! z albumu Downfall of Mankind.

 

 

Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj