Winter Tour Afterparty v Rock Fabric

Posledná marcová sobota bude patriť v Poprade prog-metalu, power metalu a rocku. Informácie o vystupujúcich kapelách som prebrala priamo z eventu, takže čítajte a dozviete sa viac.

Kapela EUFORY vznikla v roku 2009 na podnet bubeníčky Miriamy Hodoňovej.  Od 2014 roka kapela začala aktívnejšie koncertovať, jedným z mnohých úspechov bolo víťazstvo v košickej súťaži začínajúcich kapiel „Rock Off 2“. Odvtedy kapela s úspechom koncertuje po kluboch a festivaloch po celej Slovenskej republike , Českej republike i v Poľsku . Neustále pracuje na svojom pódiovom prednese, fanúšikovia oceňujú živelnosť, energickosť, inštrumentálne a vokálne majstrovstvo . Medzitým nezabúda pracovať aj na nových skladbách .
EUFORY vydali 2 albumy – Flying Island Eufory (2015) a Higher and Higher (2018).
https://www.facebook.com/euforyband/
www.eufory.sk

Ako partnerov na toto Winter Afterparty Tour sme pozvali kolegov z CASTAWAY spolu s Trans Carpatian Orchestra. Bratislavský CASTAWAY oslavujú päťnásť rokov svojej existencie. Členovia kapely sa zapájajú aj do iných hudobných aktivít, čo je hlavným dôvodom toho, že ich štúdiové nahrávky a živé vystúpenia sú až dodnes len príležitostné. CASTAWAY vydali dva albumy, debut „Over the Drowning Water“ z roku 2006 v power metalovom duchu, druhý album „Choices & Patterns“ z roku 2013 naznačuje návrat kapely k klasickým progrockovým koreňom a vyznačuje sa aj prítomnosťou zaujímavých hostí a použitím netradičných nástrojov . Dlhodobým cieľom je vytvoriť si štýlový a jedinečný zvuk, ktorý bude hlavne na novom albume, ktorý plánuje vydať do konca tohto roka, z ktorého už niekoľko skladieb predstavia aj v rámci vystúpenia vo Vrútkach a Poprade.
http://www.castaway.sk/

Zoskupenie Trans Carpathian Orchestra (TCO) – vzniklo pred šiestimi rokmi pôvodne ako jednorazový projekt s cieľom predstaviť bratislavskému publiku jeden z najzásadnejších rockových koncepčných albumov: Streets (1991) od americkej kultovej kapely Savatage. Vzhľadom na pozitívne ohlasy, dopyt poslucháčov a neopakovateľnú chémiu na javisku uviedli odvtedy TCO „Streets“ už viac ako desaťkrát vo viacerých kluboch nielen na Slovensku, ale i v Švajčiarsku a Českej republike. Okrem „Streets“ sa do koncertného setu TCO postupne dostalo aj niekoľko iných míľnikov z diskografie Savatage, čím sa tieto vystúpenia zmenili na Tribute v pravom slova zmysle: poctu a oslavu tvorby dnes už nečinnej legendárnej kapely
https://www.facebook.com/transcarpathianorchestra/

Spojenie údernej prog-metalovej zostavy Castaway a energického Power-metalu EUFORY , spolu s rockovou operou od Savatage v podani TCO sľubuje večer nabitý melódiami, energiou a vynikajúcimi inštrumentálnymi výkonmi.

Spojenie údernej prog-metalovej zostavy Castaway a energického Power-metalu EUFORY , spolu s rockovou operou od Savatage v podani TCO sľubuje večer nabitý melódiami, energiou a vynikajúcimi inštrumentálnymi výkonmi.

Line Up:
EUFORY: 19:30 – 20:20
Castaway: 21:20 – 21:50
Trans Carpatian Orchestra: 22:30 – 23:30 https://www.facebook.com/transcarpathianorchestra/

Dátum: 30.3.2019
Miesto: Rock Fabric, Poprad
Vstup: predpredaj 8€, na mieste 10€
FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/412993129469294/

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj