Tip na leto: Antitrend Open Air

Dnes hodíme očnou bulvou na jednodňový festival, ktorý si za 15 rokov svojej existencie vybudoval renomé, ktoré môžu závidieť aj podstatne väčšie akcie. Reč je o Antitrende. Festivale, ktorý grinderi a death metalisti určite dobre poznajú. Čo si teda organizátori, v tejto malej obci kúsok od Brna, pripravili? Denné menu nám ponúka 17 kapiel z 11 krajín a výdaj hudobných dobrôt začne na poludnie. Niečo málo z toho si predstavme:

Teethgrinder – Holandskí grindoví zabijaci minulý rok ničili na Fekal Party, teraz narobia bordel na Antitrende. Nával energie vyhladí festivalový areál a možno aj celé Žabčice.

Devangelic – Talianska brutálna scéna je celkom bohatá a okrem mien ako Vulvectomy, Corpsefucking Art či Putridity ponúka aj týchto bohovrahov. Na svojom konte majú dva albumy a fanúšikovia tých naj kanálov majú ich logo dávno vypálené vo svojich práchnivých srdciach.

Skinned – Brutal death cháska z Colorada. Ak by niekomu náhodou ušli v pondelok v Bratislave v spoločnosti Incantation, Rotten Sound, Defeated Sanity a Implore, tak smútiť nemusí. V júni si ich užije pod holým nebom.

Spasm – Goregrind gigolovia. Boratky, songy o zákutiach ľudskej sexuality a tanečné rytmy. Kvôli zdravotným problémom ich nedávno opustil bubeník Rudy, takže záujemcovia o tento post sa stále môžu hlásiť kapele.

Mincing Fury and G. C. o. Q. D. – Domáca a organizačná partia grindových šialencov. V ušiach nám ešte stále doznieva zatiaľ posledný album Thousand Years of Emptiness a môžete si byť istí, že podlaha na pódiu po ich vystúpení bude vyutieraná do čista.

Okrem toho bude v túto júnovú sobotu k dispozícií aj švédska kultovka Anüs, mexickí goregrinderi Urtikariaanal, švajčiarski brutalisti Consumed by Vultures, old school death metal bude znieť od Brutally Deceased či Marana, technici Bound to Prevail, groove death od Grimaze, Američania Invidiosus, grindové brúsky Kandar či Burst, v smrteľnom tempe hrajúca Průmyslová smrt a death metalisti z Beluše Suburban Terrorist.

Samozrejme areál ponúka možnosť prespania (alebo aspoň dostania sa do stavu ľudskému pokoleniu podobnému), haldu merchu atď. Takže o tri mesiace na viděnou!

22. 6. 2019, Žabčice u Brna

FB Eventhttps://www.facebook.com/events/195209491168996/?active_tab=about 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj