Nové Mesto Metal Attack pt. 2

Polovica marca prinesie druhé pokračovanie Nové Mesto Metal Attack. Pretože premiéra dopadla dobre, organizátori sa rozhodli pre pokračovanie a zabrdnú do viacerých zákutí extrémnej hudby.

Brute – S prestávkami už vyše 20 rokov sa na scéne pohybujúci východniari, ktorí patria do výstavnej skrine slovenského death metalu. Tento fakt potvrdili na troch albumoch a každý z nich si drží svoje vysoké štandardy.

https://www.facebook.com/brute.esdm/

Eteritus – Ak sú vaše chúťky, čo sa týka death metalu, natočené smerom ku Škandinávií, tak vám zmysly pohladia Poliaci Eteritus, ktorí vo svojej tvorbe odkazujú na to najlepšie, čo vzniklo vo Švédsku.

https://www.facebook.com/eteritus/

Stercore – Tí z vás, ktorím zase nebije srdce pre old schoolové veci a holdujú skôr modernejšiemu podaniu death metalu a jeho odnoží, tak pre vás sú tu Stercore. O ich kvalite hovorí aj to, že boli nominovaní Impericonom medzi 25 najlepších kapiel v projekte Next Generation.

https://www.facebook.com/stercore.slovakia/

Horrible Creatures – Späť do lona old schoolu. Kríženec thrashového šialenstva a death metalovej agresivity, to sú Horrible Creatures z Karlových Varov. Čiže si poznačte tretiu dobrú vec po Mattoni a Becherovke, ktorá pochádza z tohto mesta.

https://www.facebook.com/HorribleCreatures/

Götterdämmerung – Kapela s rodným listom síce nie veľmi starým, ale tvoria ju starí pardály, ktorí už majú čo to v hudbe za sebou. V ich curriculum vitae nájdete mená ako Sax, Asgard, Solfernus, Forgotten Silence… No a borci drtia čistokrvný thrash, nič viac dodávať netreba.

https://www.facebook.com/Gotterdammerung.thrash/ 

16. 3. 2019, Klub Za Rampami, Nové Mesto nad Váhom

Začiatok: 19:00

Vstup: 6€

FB Eventhttps://www.facebook.com/events/515208302280791/

Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj