Gloom & Ciryam & Slight Lie v Sabinove!

Kapela Gloom sa rozhodla zorganizovať na túto sobotu koncert v Sabinove. Vzhľadom na to, že v tomto meste koncerty tohto typu nebývajú každý piatok, určite sa oplatí na túto akciu doraziť, hlavne ak ste z blízkeho okolia. Ďalšie slová už nechávam na kapele a sú prebraté z FB udalosti:

Milí naši metalheads,

rozhodli sme sa, že pre vás usporiadame metalový večer v domácom prostredí, a to v našom milovanom Sabinove. Dlho predlho tu žiadna klubová akcia nebola, preto sa na vás veľmi tešíme!!

Hrať vám budú:

SLIGHT LIE – títo prešovčania vás svojim „arrogant metalom“ určite dostanú do kolien. Ich energická a melodická muzika je pre všetkých, ktorí majú radi tvrdosť a surovosť metalcoru, ale nepohrdnú ani melodickosťou heavymetalu.
FB stránka: https://www.facebook.com/SlightLie/

CIRYAM – táto progressive rock/metalová kapela z poľského Krosna sa nepredvedie východoslovenskému publiku po prvý krát. V jeseni sa totiž predstavili prešovskému publiku. Na čele s charizmatickou speváčkou Monikou prídu svojou energickou show tentokrát zbúrať aj Sabinov.
FB stránka: https://www.facebook.com/CIRYAM/

GLOOM – v týchto končinách ich netreba nijako zvlášť predstavovať. Sabinov je totižto domovom Gloomu, keďže tu kapela vznikla, pôsobila a dodnes tu má skvelú fanúšikovskú základňu. Keďže po dlhom čase hrá v domácom prostredí, na svojich skalných fans sa veľmi teší.
FB stránka: https://www.facebook.com/gloomslovakia/

Ďalšie info budeme priebežne doplňovať. Šírte, zdieľajte, tešte sa :)

Navždy váš Gloom

Dátum: 23.3.2019
Miesto: Energy club Sabinov – PONORKA, Sabinov
Vstup: 3 €
FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/555616078256542/

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj