Split Roxor a Beton dostupný u HMVP

Ak ste fanúšikmi crustu s prímesami death metalu, určite vám prídu na chuť posledné skladby od kapely BETON, ktoré sa ocitli na split s Roxorom. Pokiaľ ste trochu sledovali ich tvorbu, ešte v minulom roku boli všetky postupne zverejnené na ich FB profile aj na Bandcampe. Beton-u na split prispeli troma skladbami a jedným coverom od BLACK UNIFORMS – „fuck off and die“. ROXOR je oproti Betonu o poznanie crustovejší, takže poteší skôr pravoverných crusterov. Na split prispeli štyrmi skladbami.

Nahrávalo sa v štúdiu SHAARK na Morave a mastrovalo sa v Tetradrot. O fyzickú realizáciu sa postarali Insane Society, Phobia a Heavy Metal Vomit Party. Práve u posledného menovaného si môžete už aj dnes objednať tento split. O podarený cover sa postaral Zombiemustang, ktorý sa podpísal už aj na predošlej nahrávke Beton-u – Konský Kokot. Jeho rukopis je dobre zapamätateľný a poznávacím znamením, že ide o Beton.

Objednávajte:

https://www.facebook.com/HeavyMetalVomitPartyShop/

https://www.hmvp.eu/beton-roxor-split-lp-farebny-vinyl?search=beton&fbclid=IwAR1GDh5nCxX4RQx-iKQZMfm5-pdSEt_GKhWi8PBA3b4lT5x_lLQOLpcNYRg

www.insanesociety.net

Kontakty na Beton:
https://www.facebook.com/betoncrust/
https://betoncrust.bandcamp.com/

Kontakty na Roxor:
https://www.facebook.com/roxorraw/
https://bandzone.cz/roxor

 

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj