Oslava Valentína v Poprade!

Síce je Valentín sviatkom lásky, ale láska sa dá chápať rôzne. Čo taká láska k extrémnej hudbe? Tak takúto oslavu lásky si pre nás nachystali organizátori v Poprade. Šestica kapiel, kde každá podáva svoj pohľad na metalový extrém.

Age of Agony – Maďarská death metalová drtička, ktorá sa vo svojej tvorbe zaoberá hrôzami vojny. Preto je porovnanie napr. s takými Bolt Thrower celkom na mieste.

https://www.facebook.com/AgeofAgony/

Götterdämmerung – Opäť kapela, kde hučí vojnová vrava. Akurát kapela pochádza z Brna a namiesto death metalu, produkuje surový thrash metal.

https://www.facebook.com/Gotterdammerung.thrash/

Eteritus – Máte radi chrastivý zvuk, ktorým sa preslávili Dismember, Entombed a ďalšie zabijácke bandy zo Švédska? Tak potom vaše chúťky ukoja Poliaci Eteritus.

https://www.facebook.com/eteritus/

Surgery – Domáca banda, ktorá svojím old school death metalom berie spánok medveďom, svišťom a ďalším podtatranským tvorom. Minulý rok vydali vysoko cenený album Absorbing Roots, čím po dlhých šiestich rokoch dali o sebe konečne zase vedieť.

https://www.facebook.com/Surgery.Poprad/

All the Fury – Že bola východniarska death metalová scéna vždy silná, nás presvedčia Košičania All the Fury. Minulý rok im vyšiel debutový album Over the Line of Meridian, ktorým si urobili meno vo vodách UG.

https://www.facebook.com/atf.metal/

Realms of Chaos – Hneď na úvod nás potrapia šialenou technikou brutalisti Realms of Chaos. Kapela vznikla na troskách skvelých The Infinite Within a snáď sa tento rok dočkáme ich prvého strieborného kotúča.

https://www.facebook.com/RealmsOfChaosSVK/ 

16. 2. 2019, Rock Fabric, Poprad

Začiatok: 18:00

Vstup: 10€

FB Eventhttps://www.facebook.com/events/281770729111679/

Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj