You Me At Six vyrážajú na turné s novým albumom. Predstavia ho aj v Bratislave.

Pätica hudobníkov z Veľkej Británie You Me At Six, známa aj pod skratkou YMAS, vyráža na turné. Nahrali nový album a 27. januára 2019 vystúpia v najväčšom bratislavskom koncertnom klube Majestic Music Club (MMC). Muzikanti anglickej rockovej kapely You Me At Six pochádzajú z Weybridge, v grófstve Surrey. Dokopy sa dali v roku 2004 a o štyri roky neskôr im vyšiel debutový album Take Off Your Colours s hitmi Save it for the Bedroom, Finders Keepers a Kiss and Tell. Hneď ním zabodovali v UK Singles Chart a ocitli sa na 24. priečke. Ich druhý album Hold Me Down sa už umiestnil na 5. priečke a tretí, Sinners Never Sleep, vystrelil až na 3. priečku najpredávanejších hudobných singlov vo Veľkej Británii. Po tomto úspechu začali koncertovať po boku kapiel Paramore a Fall Out Boy. Spoločne sa predstavili na festivaloch Vans Warped Tour, Reading či Slam Dunk Festival. Medzi úspešné vystúpenia kapely patrili aj koncerty v Ally Pally a Wembley v Londýne a tiež v pražskej O2 Aréne.
Keď sa YMAS pred nahrávaním nového albumu, nazvaného jednoducho VI stretli, na tabuľu si spísali dosiahnuté úspechy. “Veľmi sme sa smiali, pretože sme skoro zabudli, čo sa za tých viac než 10 rokov driny vlastne udialo,” spomína frontman kapely Josh Franceschi.
Producentom nového albumu bol Jacquire King, známy spoluprácou s Jamesom Bayom a Kings Of Leon. Kingova technika nahrávania naživo v štúdiu zvuku kapely prospela. Ich energia a emócie sú takmer hmatateľné.
You Me At Six prichádzajú do Bratislavy po prvýkrát v zostave Josh Franceschi – spev, Max Helyer – gitara, Chris Miller – gitara, Matt Barnes – basgitara Dan Flint – bicie. Z Británie si privezú si aj dvoch špeciálnych hostí – kapely Hot Milk (UK) a Big Spring (UK).
Vstupenky si možno zakúpiť v sieti predpredaj.sk


FB event:

https://www.facebook.com/events/474776299671056/
www.youmeatsix.co.uk
www.facebook.com/youmeatsix/

Tlačová správa TM Booking

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj