Terrorizer + support v Ostrave a Košiciach!

Terrorizer. Pojem extrémnej hudby. To by úplne stačilo k charakterizovaniu tejto death/grind legendy. Opisovať životopis tejto kapely by bolo ako povestné nosenie dreva do lesa, tak iba v skratke. Na konci osemdesiatych rokov sa zostava Oscar Garcia, Pete Sandoval, Jesse Pintado a David Vincent podpísala pod legendárny album World Downfall. Následne prišlo ticho, ktoré trvalo šestnásť rokov. V obmenenej zostave prišli v roku 2006 s comebackovým albumom Darker Days Ahead a znova zostalo ticho, pod čo sa samozrejme podpísala aj Pintadova smrť. Tentokrát to nebola až tak dlhá prestávka a letopočet s číslom 2012 znamenal pre kapela album Hordes of Zombies. Na sklonku minulého roka prišla trojica Pete Sandoval, Lee Harrison a Sam Molina s vysokokvalitným opusom Caustic Attack, na podporu ktorého idú aktuálne turné.

Na tomto turné ich budú sprevádzať Američania Skeletal Remains, ktorí si ctia nesmrteľný odkaz majstra Schuldinera. Taktiež vydali v minulom roku skvelý album Devouring Mortality.

Do tretice všetko dobré, ako sa hovorí, a tak turné dopĺňajú Angličania De Profundis, propagujúci svoje aktuálne dielo The Blinding Light of Faith.

Celý tento ansábel sa v našich končinách zastaví najprv v sobotu 12. 1. v Ostrave v klube Barrák a deň na to otrasú agresívne tóny košickým klubom Colloseum.

FB Event Ostravahttps://www.facebook.com/events/202261587331705/ 

FB Event Košicehttps://www.facebook.com/events/265816814076715/

Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj