Morna sa prihlásila s novým videoklipom

Na sklonku minulého týždňa sa slovenská progress metalova kapela Morna ozvala po dlhšom čase s novým videoklipom a skladbou „Through the Pain I See Others“, ktorá bude súčasťou nového albumu v roku 2019. Skupina nahrala nový materiál vo vlastnej réžii v ZUŠ Nová Dubnica. O mix sa postaral frontman Robo, o mastering Steve Kitch z Veľkej Británie (Katatonia, The Pineapple Thief, Opeth). Mimochodom, inšpirácia Opethom je v cítiť aj v hudbe, no aj v názve skladby.

Natáčanie klipu prebiehalo v okolí hradu Veveří pri Brne a v okolí obce Tišnov.Natočil ho Františka Menšíka (Aspect-video), ktorý realizoval aj celú postprodukciu klipu. Námet, scenár a režijnú prácu pripravil frontman kapely – Robo.

Dej klipu popisuje príbeh o človeku, ktorý nenávidel všetko a všetkých okolo seba, až ostal sám. Ani to však preňho nič neznamenalo. Ďaleko za hranicou sebareflexie, na mieste, odkiaľ niet návratu, si nakoniec uvedomuje, že už môže nenávidieť len samého seba.
Tento popis nájdete aj pod klipom na Youtube (v anglickej verzii).

Na webe Morny môžete okrem samotného klipu nájsť aj zoznam už naplánovaných koncertov. V nasledujúcich týždňoch sa zoznam rozšíri – momentálne sa totiž plánuje sériu jarných koncertov.

Klip:

Kontakty na kapelu:
https://www.morna.sk/
https://www.facebook.com/Mornaband/
https://www.instagram.com/mornaband/
https://morna.bandcamp.com/
http://aspect-video.cz/
https://www.audiomaster.co.uk/

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj