Hral s Ozzym Osbourneom či Arch Enemy. Gitarista Gus G mieri do Bratislavy

Pôvodom grécky gitarový mág GUS G, vlastným menom Konstantinos Karamitroudis, je od polovice novembra na európskom turné ku svojmu najnovšiemu štúdiovému albumu Fearless. Predposledným miestom, ktoré v rámci šnúry koncertov navštívi, bude naše hlavné mesto. V bratislavskom klube Ran-dal sa predvedie 5. decembra.

Od Gusa môžete očakávať poriadnu hudobnú nádielku. Jeho gitarová stopa sa dá nájsť na nahrávkach jeho súčasnej kapely Firewind, ale aj u kapiel Dream Evil, Mystic Prophecy, Nightrage či na albume Scream od Ozzyho Osbournea. Hosťoval aj na albumoch kapiel Dragonland, Rotting Christ, Arch Ene-my, Kamelot či metalovej kráľovnej Doro.

Nezanedbáva ani sólovú kariéru, počas ktorej vydal už tri albumy. Prvý s názvom I Am The Fire vyšiel v roku 2014, nasledoval ho o rok neskôr Brand New Revolution. Jeho najnovšia nahrávka sa na verej-nosť dostala 20. apríla 2018 pod názvom Fearless. A práve tento počin sa Gus chystá predstaviť Slová-kom už budúci týždeň.

Na albumovej novinke mu spieva a hrá na basgitaru Dennis Ward (Pink Cream 69, Unisonic) a za bicie si sadol Will Hunt (Evanescence). Will sa však na Gusove turné nemohol dostaviť, a tak miesto za bi-cou súpravou zaujme český bubeník Miloš Meier známy z kapely Dymytry. Tento „predmikulášsky“ koncert bude lahôdkou pre každého metalového fajnšmekra.

Video:

FB event: https://www.facebook.com/events/2296774383698553/
Vstupenky: https://www.ticketportal.sk/Event/GUS_G_Support
Text: Michaela Váleková

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj