GORGASM, JUST BEFORE DAWN, 1914, ABIGAIL, WOMB OF MAGGOTS a BLOODPHEMY na GOTHOOME 2019!

Pomaly, ale iste sa blížime ku naplneniu našej súpisky. Predposledná várka kapiel bude pomerne rôznorodá. Dominovať jej ale budú rôzne formy smrtiaceho kovu.

Jeho americko-brutálnu polohu prinesú legendárni GORGASM. Páni tvorili podobu žánru hlavne na prelome tisícročí. Následne si dali malú pauzu, ktorá im ale neubrala z intenzity a tak sú dva ponávratové albumy rovnako natlačené explozívnou, technickou a rýchlou brutalitou bez príkras.
GORGASM:

Old school valivú tvár death metalu v poriadne špinavom zvuku nám zase prinesú JUST BEFORE DAWN. Na čele s Davom Ingramom nám prevedú špeciálny Bolt Thrower set a to bude veľká vec. Je jasné, že sa máme načo tešiť!
JUST BEFORE DAWN:

Black, death a doom v jednom je asi najvhodnejšia žánrová kombinácia, keď je vašou hlavnou témou Prvá svetová vojna. To je hudobná náplň ukrajinských 1914, ktorým tento rok vyšiel vynikajúci album „The Blind Leading The Blind“.
1914:

Melodickejší doom death, miestami pripúšťajúci až gotické vplyvy dostaneme od rumunských ABIGAIL.
ABIGAIL:

Bohapustú brutalitu nám naservírujú španielski mäsiari z WOMB OF MAGGOTS.
WOMB OF MAGGOTS:

Poriadne chytľave riffy a miestami až hitovú podobu žánru, samozrejme skĺbenú s jeho temnotou, korunovanú zvieracím growlingom prinesú Holanďania z BLOODPHEMY.
BLOODPHEMY:


Potvrdené gothoom open air fest 2019

www.gothoom.com/festival
Vstupenky: https://gothoomshop.com/…/v…/produkt/gothoom-fest-vstupenka/
Online vstupenky: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/gothoom-open-air-fest-2019-07-18/?fbclid=IwAR2HXfwasmvTg_H42jn7fh-MwIka8mjpliIeXmPbqlRzzkG_hl82hqz8Yt0
Viac informácií: https://www.facebook.com/GothoomFest/
FB Event: https://www.facebook.com/events/545186199210127/

Text – Gothoom Production

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj