DREAM THEATER SA VRÁTI NA SLOVENSKO S UNIKÁTNYM PROGRAMOM

BRATISLAVA – Legenda progresívneho rocku, kapela Dream Theater, vystúpi v utorok 16. júla 2019 v bratislavskom NTC.  Koncert priekopníckej kapely sa uskutoční v rámci konceptu Octopus LIVE, ktorým chcú dlhoroční organizátori z Octopus promotion zastrešiť mimoriadne hodnotné koncertné podujatia. Vstupenky od 45,- eur predáva od stredy 19. decembra 14:00 exkluzívne iba sieť Lístocheck. Organizátori upozorňujú návštevníkov, že len lístky zakúpené cez listocheck.sk a s uvedeným skutočným menom držiteľa sú platné.

Vstupenky: https://listocheck.sk/detail/dream-theater

Dream Theater je vo svete hudobných fanúšikov kultovým pojmom. Od vzniku v roku 1985 prináša partia špičkových inštrumentalistov hudbu, ktorá mení dejiny. Nahrávka Images and Words z roku 1992 sa dostala do rebríčka Billboard 200 a znamenala zásadne prelom v kariére. Medzi fanúšikmi azda najobľúbenejší album Metropolis Pt.2: Scenes from a Memory je zaradený medzi 100 najväčších gitarových albumov histórie. Dream Theater patrí už vyše troch dekád k absolútnej špičke kvalitnej rockovej hudby. Dokazujú to aj ich dve nominácie na cenu GRAMMY® či 15 miliónov záznamov predaných po celom svete. V zostave James LaBrie (vokály), John Petrucci (gitary), Jordan Rudess (klávesy), John Myung (Bass) a Mike Mangini (bicie) sa v tomto roku pustili do práce na štrnástom štúdiovom albume Distance Over Time, ktorý vyjde vo februári 2019.

Koncert Dream Theater na Slovensku 16. júla 2019 bude súčasťou konceptu Octopus LIVE. Spolu s pioniermi prog-rocku vystúpia aj ďalšie kapely, ktoré plánujú organizátori ohlásiť neskôr.

Vstupenky od 45,- EUR sú v predaji exkluzívne iba cez listocheck.sk od stredy 19. decembra 14:00 hod.

>> https://listocheck.sk/detail/dream-theater

Státie: 45,00 EUR

Sedenie ( tribúna B ): 61,50 EUR

Facebook event:

https://www.facebook.com/events/271176600236665/

Tlačová správa Octopus Promotion

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj