No Mercy Fest v Námestove už túto sobotu!

Spomedzi množstva koncertov, ktoré sa udejú už túto sobotu, vyberáme jeden, ktorý sa uskutoční až v Námestove. Bude sa hrať prevažne death metal od slovenských kapiel Synapse Failure, Constans Compromissum a Mysterious Eclipse!Koncert je zdarma, takže určite neváhajte a príďte podporiť svojou účasťou!

Mysterious Eclipse
Kapela vznikla už v roku 1996 v Novom meste nad Váhom, hrajú melodický death metal. V roku 1998 vydávajú svoje prvé demo a v roku 2005 prvý album. Za zmienku určite stojí, že v súčasnej zostave sa nachádza aj nežné pohlavie, ktoré obsluhuje vokály. Za sebou majú nespočetné množstvo vystúpení, takže čakajte poriadnu show.
https://www.facebook.com/mysteriouseclipse.sk/
http://bandzone.cz/mysteriouseclipse
http://mysteriouseclipse.com/?fbclid=IwAR1CcPy-Tu3aZWmCBNPzrXAqrgBySIs2phVxXyI5nZCbEzTy81OiN5e73Ng#about

Constans Compromissum
Táto skupina by sa dala charakterizovať aj ako nová, no so starými harcovníkmi. Niektorí členovia už majú za sebou účinkovanie v rôznych miestnych kapelách, za všetko spomeniem hlavne THALARION. V tomto roku vydali aj svoj prvý album „I´ll break you“ u Support Underground.
https://www.facebook.com/Constans-Compromissum-1917304478482345/
http://bandzone.cz/_91435

Synapse Failure
Príbeh tejto kapely začal na jar v roku 2009, na pozostatkoch kapely DISGRACE FALL. Odvtedy však kapela bojovala s rôznymi zmenami a problémami. V roku 2016 sa však podarilo nahrať prvé demo, no po tomto období kapela opäť stagnuje. Až v tomto roku sa podarilo Synapse Failure opäť postaviť na nohy a chystajú pomaly materiál na nový album. Môžete ich teda vidieť po pomerne dlhej dobe na pódiu.
https://www.facebook.com/synapsefailureofficial/?modal=admin_todo_tour
http://bandzone.cz/synapsefailure
https://www.instagram.com/synapsefailureofficial/

Dátum: 24.11.2018
Miesto: Barón Pub, Námestovo
Vstup: Zdarma
FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/311108586152414/

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj